Όλοι στη μάχη για την υπογραφή Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας

Συναδέλφισσα-συνάδελφε,

Να σημάνει αγωνιστικός ξεσηκωμός!

Την ώρα που ο κλάδος του φαρμάκου είναι ένας από τους πιο επικερδείς τόσο μέσα στην περίοδο της πανδημίας αλλά και από τα πριν, την ώρα που οι εργοδοτικοί φορείς του κλάδου αμφισβητούν ευθέως τις κατακτήσεις των εργαζομένων και μόνη επιδίωξη έχουν την όλο και μεγαλύτερη χειροτέρευση της θέσης τους, ήρθε η ώρα οι ίδιοι οι παραγωγοί όλου αυτού του πλούτου, οι εργαζόμενοι στα εργοστάσια, στις φαρμακαποθήκες, στα φαρμακεία και στην ιατρική ενημέρωση να ορθώσουμε το ανάστημα μας.

Η υπογραφή κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης, με όρους και δικαιώματα που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες μας, είναι η υπεράσπιση της ίδιας της θέσης μας!

Παρακάτω η πρόταση της Ομοσπονδίας Φαρμάκου για το 2021:

ΠΡΟΤΑΣΗ-ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ-ΣΥΜΒΑΣΗΣ-ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η πάλη, μέσα από το Συνδικάτο Φαρμάκου και την Ομοσπονδία μας και για αυτό το ζήτημα πρέπει να αποκτήσει χαρακτηριστικά πανεργατικού ξεσηκωμού. Οι όροι δουλειάς και ζωής μας αποτελούν και έτσι πρέπει να είναι, ζήτημα καθημερινής πάλης μέσα στους χώρους δουλειάς. Τη στιγμή που τα ίδια τα αστικά επιτελεία, οι κυβερνήσεις όλων των προηγούμενων χρόνων και οι εργοδοτικοί φορείς του κλάδου αμφισβητούν με πολλούς τρόπους την  ίδια τη θέση μας, εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε άλλο δρόμο από την θέσπιση, μέσω της Συλλογικής μας Σύμβασης, της θέσης μας στον κλάδο, σαν οι παραγωγοί αυτού του υπέρογκου πλούτου.

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι, ενισχύουμε ακόμα πιο αποφασιστικά το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής!

  • Οργανώνουμε την πάλη μας για την κατοχύρωση των σύγχρονων δικαιωμάτων μας.
  • Παλεύουμε για την υπογραφή κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, πάνω στην πρόταση που έχει καταθέσει η Ομοσπονδία μας, η οποία ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες μας!
  • Ενημερωνόμαστε για τα δικαιώματα μας! Ερχόμαστε σε επαφή με το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής, και στο site https://syndikatopharmakou.gr/!

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!