Όλοι στην κινητοποίηση, το Σάββατο 26 Φλεβάρη, στις 12:00 στο Σύνταγμα ενάντια στην φτώχεια και την ακρίβεια

Το Συνδικάτο μας κλιμακώνει τις περιοδείες τους σε όλους τους χώρους δουλειά του κλάδου του Φαρμάκου για την οργάνωση της συμμετοχής στο μεγάλο συλλαλητήριο το Σάββατο 26 Φλεβάρη στο Σύνταγμα, στις 12 μ. ενάντια στην φτώχεια και την ακρίβεια, κόντρα στην πολιτική που θυσιάζει τις ανάγκες του λαού για τα κέρδη των λίγων.

Ριχνόμαστε στη μάχη σε κάθε εργοστάσιο, σε κάθε αποθήκη, στις εταιρείες και στα φαρμακεία ώστε να δυναμώσει η φωνή της διεκδίκησης!

 Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί περιοδείες σε  Boehringer, Pharmaserve – Lilly, GAP, ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, Uni-pharma & InterMed, Cana, ΠΕΙΦΑΣΥΝ, ΞΥΔΙΑ,  Medico, FAMAR αλίμου, Lavipharm,

Οι περιοδείες θα συνεχιστούν αύριο και μέχρι την Παρασκευή σε Adelco, Demo, Pharmaten, ΣΥΝΦΑ, AlphaFarm, Σαράντη, El Pharm, Μαρινόπουλο, ΠΡΟΦΑΡΜ, Pharmastock, Δυναμική, Cosmofarm, ELPEN, Hellenica,  ΕΝΦΑΡΕΛ και άλλους χώρους.

Το Σάββατο 26 Φλεβάρη, στις 12:00 να πλημμυρίσουμε το Σύνταγμα για να διαδηλώσουμε για την προστασία του εισοδήματος της δουλειάς και της υγείας του λαού!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.