Όλοι στην απεργία, στον ΠΕΙΦΑΣΥΝ!

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥ & ΣΥΝΑΦΩΝ
ΕΠΑΓ/ΤΩΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ
TRADE UNION OF MEDICINE , COSMETICS & RELATED PROFESSIONS OF ATTICA , PIRAEUS &ISLANDS
Χαλκοκονδύλη 56, 1ος όρ , γρ β, 10432 Αθήνα – τηλ 210 52.32.760 , φαξ 210 52.47.494
E- mail: syndfarm@yahoo.gr

ΑΡ.ΠΡΩΤ.:1949 25/04/23

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ – ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει το κλαδικό συνδικάτο  στις 27-04-2023 στον ΠΕΙΦΑΣΥΝ.Π.Ε. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι με το επιχειρησιακό σωματείο και τους εργαζόμενους! Συμμετέχουμε μαζικά  στην απεργία, για να απαιτήσουμε και να  διεκδικήσουμε:

–  υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης με ουσιαστικές αυξήσεις, κατοχύρωση του πενθήμερου και 8ωρου Δευτέρα έως Παρασκευή.

– Προσλήψεις προσωπικού.

– Να σταματήσει η εργοδοτική τρομοκρατία προς τους εργαζόμενους της εταιρίας, στα μέλη του επιχειρησιακού σωματείου,  να σταματήσει η προσπάθεια σπίλωσης του πρόεδρου του επιχειρησιακού σωματείου.

– Να μην περάσει η προσπάθεια παρεμπόδισης συνδικαλιστικής δραστηριότητας από την διοίκηση του ΠΕΙΦΑΣΥΝ. Είναι προκλητική  και απαράδεκτη η  στάση της εταιρίας να αρνηθεί σε αντιπροσωπεία του κλαδικού συνδικάτου και  της ομοσπονδίας  να συζητήσει με  τους εργαζόμενους για την απεργία της 1ης ΜΑΗ , που συμβολίζει για όλους τους εργαζόμενους τον αγώνα και την καθιέρωση του 8ωρου. Περισσότερο σήμερα που κυβερνήσεις επιχειρηματικοί όμιλοι αμφισβητούν κεκτημένα δικαιώματα  και κατακτήσεις , η απάντηση των εργαζομένων πρέπει να είναι αποφασιστική μαχητική για την υπεράσπιση και διεύρυνση των δικαιωμάτων μας , αυτό μας διδάσκει η πρωτομαγιά .

Συμμετέχουμε στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων κατά του προέδρου του επιχειρησιακού σωματείου και εκπροσώπου των εργαζομένων, και της επιτροπής των εργαζομένων του ΠΕΙΦΑΣΥΝ, στις 9.30π.μ. στο Πρωτοδικείο Πειραιά ( Σκουζέ 3-5 ). Είναι γελασμένοι εάν θεωρούν ότι με τέτοιες πρακτικές θα μπορέσουν να βάλουν εμπόδια στην συνδικαλιστική δράση, τις διεκδικήσεις για αυτό καλούμε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν ενεργά στην απεργία στις 27-04 23, και  την Δευτέρα    1 ΜΑΗ στην απεργιακή συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 11.00 π.μ. 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.