Όλοι στα Συνδικάτα-Όλοι στον αγώνα! 4 Νοέμβρη, 19:00 στο Σύνταγμα!

To Συνδικάτο μας συνεχίζει τις καθημερινές παρεμβάσεις και περιοδείες του σε εργοστάσια, φαρμακαποθήκες και εταιρείες του κλάδου, όπως ΠΕΙΦΑΣΥΝ,ΦΑΜΑΡ,ΕΛΠΕΝ,ΤΖΟΝΣΟΝ, ΕΛ-ΦΑΡΜ, ΦΑΡΜΑΤΕΝ κ.α., για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, την οργάνωση του αγώνα ενάντια στον νόμο-έκτρωμα Χατζηδάκη, και για την συμμετοχή του κλάδου στο μεγάλο συλλαλητήριο των Συνδικάτων 4 Νοέμβρη, στις 19:00, στο Σύνταγμα.

Οι παρεμβάσεις του Συνδικάτου θα συνεχιστούν και τις αμέσως επόμενες μέρες.

Μέσα και από τις περιοδείες και τις συζητήσεις με τους εργαζόμενους εκφράστηκε η αγωνία για την επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι σε όλο τον κλάδο, η διάθεση να παλέψουν οι εργαζόμενοι απέναντι στα αντεργατικά μέτρα κυβέρνησης και εργοδοσίας. 

Είναι ανάγκη να δυναμώσει η συσπείρωση γύρω από το Συνδικάτο, να δυναμώσει ο αγώνας για πεταχτεί στα σκουπίδια το έκτρωμα Χατζηδάκη, να μην εφαρμοστεί μέσα στους χώρους δουλειάς, ο αγώνας για να βάλουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΑΖΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ, ΣΤΙΣ 4 ΝΟΕΜΒΡΗ, 19:00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ, ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.