Όλοι στα Συνδικάτα-Όλοι στον αγώνα! Ο νόμος-έκτρωμα Χατζηδάκη να μείνει στα χαρτιά! Τώρα υπογραφή κλαδικής συλλογικής σύμβασης!

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥ & ΣΥΝΑΦΩΝ
ΕΠΑΓ/ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ
TRADE UNION OF MEDICINE , COSMETICS & RELATED PROFESSIONS OF ATTICA , PIRAEUS & ISLANDS
Χαλκοκονδύλη 56, 1ος όρ , γρ β, 10432 Αθήνα – τηλ 210 52.32.760 , φαξ 210 52.47.494
E- mail: syndfarm@yahoo.gr

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 1910 ΗΜΕΡ: 29/11/2021

Στην προσπάθεια να εφαρμοστούν και να υλοποιηθούν τα νέα μέτρα που προβλέπουν απλήρωτες υπερωρίες, περαιτέρω ευελιξία στο χρόνο εργασίας, περιστολή της συνδικαλιστικής δράσης και του δικαιώματος στην απεργία, διευκόλυνση των απολύσεων, εργοδότες και κυβέρνηση είναι αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο.

Το δρόμο της εισαγγελικής παρέμβασης επέλεξε η διοίκηση της εταιρείας Profarm. Με ανυπόστατες κατηγορίες όπως άσκηση βίας, δήθεν απειλητικά τηλεφωνήματα, στοχοποιεί τόσο το συνδικάτο όσο και τα μέλη του. Αυτό που πραγματικά επιδιώκει είναι να ενοχοποιήσει τους αγώνες του συνδικάτου που αφορούν την υπεράσπιση του πενθημέρου, την υπογραφή συλλογικής σύμβασης, την προστασία των συναδέλφων απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία.

Στόχος τους είναι η τρομοκράτηση των εργαζομένων , θεωρούν πως με δικαστικές διώξεις θα περάσουν πιο εύκολα οι σχεδιασμοί τους.

Απέναντι σε όλα αυτά εμείς κάνουμε ξεκάθαρο πως τζάμπα χάνουν το χρόνο τους. Θα συνεχίσουμε με το ίδιο σθένος να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή, όπου τα εργατικά δικαιώματα παραβιάζονται. Τον τρόπο τον επιλέγουμε εμείς, δε θα μας τον υποδείξει καμία κυβέρνηση και καμία εργοδοσία. Αν η μάχη είναι να δοθεί με όρους απεργίας, που στην περίπτωση της Profarm κρίθηκε νόμιμη από τα δικαστήρια, τότε και απεργία θα κάνουμε και θα την περιφρουρήσουμε. Αυτό θα γίνει με τα πρόσωπα μας φανερά και όχι κρυμμένα πίσω από κουκούλες, όχι με τάχα ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα. Αυτές είναι μέθοδοι που εργοδότες και κράτος καλά θα κάνουν να τις ψάξουν άλλου και όχι στο οργανωμένο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να σταθούν μαχητικά και να συσπειρωθούν στις γραμμές του συνδικάτου:

• Για την υπεράσπιση του πενθημέρου
• Για υπογραφή κλαδικής σύμβασης που θα καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες μας.
• Για να μην υλοποιηθούν τα αντεργατικά κυβερνητικά μέτρα.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.