Ψηφίζουμε όπως αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει!

Έχουμε ανεβάσει το μπόι μας! Αποδείξαμε οτι μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό! Έχουμε εμπειρία και έχουμε αποδείξει, οτι μόνο μέσα από τους αγώνες μας, μπορούμε να έχουμε κατακτήσεις και σύγχρονα δικαιώματα! Οι πρωτοπόροι αυτοί αγωνιστές που στάθηκαν στην πρώτη γραμμή, ενάντια στην εργοδοσία, στις κυβερνήσεις της και την Ε.Ε., πρέπει και μπορεί να βγεί πιο ενισχυμένη!

(…)

Η ανάπτυξη που αυτοί θέλουν αφήνει πίσω διαλυμένα εργασιακά δικαιώματα, υπερεντατικοποίηση της δουλειάς μας και υπερκέρδη των λίγων πάνω στις πλάτες μας. Η ανάπτυξη που μας υπόσχονται τάζει ευχολόγια, μόνο αν αυτοί το θέλουν. Η ανάπτυξη τους ορίζεται μέσα σε κλειστά γραφεία εργοδοτών και κυβερνήσεων, με “ολίγη” δόση απο qatargate, υπουργούς “κοινής αποδοχής” για το ΑΝ θα λογαριαστούν μετά…

Απέναντι σε όλους αυτούς, η δική μας ανάπτυξη είναι η κατοχύρωση των σύγχρονων αναγκών και δικαιωμάτων μας στη δουλειά και στη ζωή μας. Ο δικός μας εκσυγχρονισμός είναι η δουλειά και η ίδια μας η ζωή, όπως πραγματικά μπορούμε να είναι στο σήμερα, με βάση τις δικές μας ανάγκες.

Όλα αυτά, όπως συζητήθηκαν στην εκπομπή του Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής, την Παρασκευή 26/5, από το webradio του ΠΑΜΕ. Ακολουθεί ο σύνδεσμος:

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.