Υπερασπιζόμαστε τη ζωή μας ενάντια στα κέρδη τους! Τετάρτη 28 Φλεβάρη ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

Εμείς δεν θα βάλουμε τη ζωή μας στο ζύγι κόστους και οφέλους! Κυβερνήσεις, ΕΕ, εργοδοσία μας κοστολογούν σύμφωνα με τις αντοχές της οικονομίας, τη στιγμή που μια χούφτα παράσιτα, πατώντας πάνω στις πλάτες και στον κόπο μας, θησαυρίζουν με τουλάχιστον προκλητικό τρόπο! ΩΣ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

(…)

Ένα χρόνο μετά το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη, προσπαθούν να μας πείσουν για “ατομικό λάθος και ευθύνη ενός ατόμου”…

Είναι ή δεν είναι έγκλημα και το μεγαλύτερο σκάνδαλο το γεγονός του ότι η υγεία μας, το φάρμακο και η περίθαλψή μας αντιμετωπίζονται σαν κόστος, όπου πρέπει να βγεί το μέγιστο δυνατό κέρδος; Είναι ή δεν είναι τεράστια πρόκληση να μας λέει η εργοδοσία του κλάδου οτι δεν γίνεται να δουλεύετε 5ημερο και 8ωρο, να έχετε αξιοπρεπή και σύγχρονο μισθό, τη στιγμή που και η ίδια δεν ξέρει τι έχει και τα κέρδη της έχουν φτάσει στο θεό;; Είναι ή δεν είναι τουλάχιστον προκλητικό το γεγονός του ότι δεν μπορούμε να κάνουμε έναν προγραμματισμό, βάσει των δυνατοτήτων που υπάρχουν, για την ίδια μας τη ζωή, ξεκινώντας από το γεγονός οτι οι εξαθλιωμένοι μισθοί δεν φτάνουν πλέον ούτε για τα βασικά;;

(…)

Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ!

28 Φλεβάρη απεργούμε, για τη ζωή που μας αξίζει και μπορούμε να έχουμε!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ γιατί δεν ανεχόμαστε να ζούμε πλέον με ελεημοσύνες, στα “όρια των αντοχών της οικονομίας”. Άραγε, η οικονομία αντέχει τις τεράστιες φοροαπαλλαγές και ελαφρύνσεις των βιομηχάνων, των εφοπλιστών και των μεγαλεμπόρων;;

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ γιατί θέλουμε και απαιτούμε να δουλεύουμε με σύγχρονους όρους και δικαιώματα, ΕΝΙΑΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, χωρίς όρους και διακρίσεις!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ και διεκδικούμε τα παιδιά του λαού να μην πηγαίνουν “όπου γής”, κάτω από τις εντολές των μακελάρηδων της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ γιατί ένα χρόνο μετά το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη, οι ζωές μας είναι τα κέρδη τους και βάζουμε στο στόχαστρο αυτή την πολιτική που βάζει συνολικά τη ζωή μας στις συμπληγάδες του κόστους και οφέλους!

Η απεργία της Τετάρτης μπορεί να αφήσει ιστορία! Εμείς οι ίδιοι θα φροντίσουμε για να μπεί ένα ακόμα λιθαράκι, να ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά το μπόι μας, να δείξουμε οτι ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!!

Όλα αυτά και πολλά άλλα, όπως συζητήθηκαν στην εκπομπή του Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής, από το webradio του ΠΑΜΕ, την Παρασκευή 23/2. Ακολουθεί ο σύνδεσμος:

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.