Τα Ταμεία χτίστηκαν στων εργατών τις πλάτες-Δεν τα παζαρεύουμε στους κεφαλαιοκράτες!

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Μετά από κάλεσμα της Ομοσπονδίας Φαρμάκου και του Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας των συνδικαλιστικών οργανώσεων εργαζόμενων και συνταξιούχων του κλάδου, σήμερα πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση, έξω από το Μέγαρο του ΤΕΑΥΦΕ, εκεί που στεγάζονται οι συνδικαλιστικές οργανώσεις εργαζόμενων και συνταξιούχων του κλάδου. Αντιπροσωπείες των οργανώσεων αυτών έκανε παρέμβαση στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΕΑΥΦΕ, με σκοπό να παρθεί πίσω η απόφαση έξωσης της Διοίκησης του ΤΕΑΥΦΕ προς τις ανωτέρω συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Για άλλη μια φορά βέβαια, στο ίδιο έργο θεατές…

Αρχικά, οι αστυνομικές δυνάμεις, πιστές στο έργο τους, έφτασαν στο σημείο να κάνουν μέχρι και face control σε όποιον έμπαινε και έβγαινε από το κτήριο. Εν συνεχεία, η Διοίκηση του επικουρικού ταμείου, μετά από απόλυτη ένδεια στα επιχειρήματα που έθεσαν οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων του κλάδου, με κροκοδείλια δάκρυα, υποστήριξαν τη θέση τους για έξωση των συνδικαλιστικών οργανώσεων από το Μέγαρο του ΤΕΑΥΦΕ, με σκοπό την εμπορική αξιοποίηση του.

Ξεκαθαριζουμε προς πάσα κατεύθυνση:

Το Μέγαρο του ΤΕΑΥΦΕ χτίστηκε, ανακατασκευάστηκε και λειτουργεί χάρη στον ιδρώτα και στους αγώνες των ίδιων των εργαζόμενων του κλάδου, εδώ και πολλές δεκαετίες. Η επικουρική ασφάλιση, οι παροχές και τα επιδόματα που παρείχε το Ταμείο, όλα τα προηγούμενα χρόνια στους εργαζόμενους και συνταξιούχους του κλάδου, προήλθαν από τους αγώνες και τον ιδρώτα των ίδιων των εργαζομένων και με τους ίδιους αγώνες θα κατοχυρωθούν και θα διευρυνθούν.

Οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων έθεσαν το ζήτημα της ακύρωσης έξωσης τους από το Μέγαρο του ΤΕΑΥΦΕ, προς τη Διοίκηση του Ταμείου, περιμένοντας την απάντηση της και τηρώντας στάση αναμονής για αυτό το ζήτημα. Σε κάθε περίπτωση, οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, με τους αγώνες τους, από κάθε μετερίζι, θα οργανώνουν την πάλη τους, με όλο και μεγαλύτερη ένταση το επόμενο διάστημα, για συνδικαλιστική οργάνωση χωρίς όρους και προϋποθέσεις, για αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις με βάσει τις σύγχρονες ανάγκες τους!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.