Συνδικάτο Φαρμάκου-Όλοι στο συλλαλητήριο των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στην Αθήνα το Σάββατο 13 Νοέμβρη!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και στον δίκαιο αγώνα τους. Τους στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις, για να συνεχίσουν την άνιση μάχη με την κυβέρνηση και με μηχανισμούς των κεφαλαιοκρατών που θέλουν την εκποίηση της ΛΑΡΚΟ, το κλείσιμο, το ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου, το σακάτεμα κάθε εργατικού δικαιώματος.

Ο αγώνας των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ είναι και δικός μας αγώνας. Ο αγώνας όλων των εργαζομένων είναι κοινός απέναντι στην εργοδοσία και την κυβέρνηση που για άλλη μια φορά μας καλούν να πληρώσουμε τις συνέπειες της πανδημίας, της νέας καπιταλιστικής κρίσης και της ανάπτυξης τους.

Αυτήν την πραγματικότητα ζουν οι εργαζόμενοι και στον κλάδο του Φαρμάκου, σε έναν κλάδο που γνώρισε μεγάλα κέρδη μέσα στην πανδημία την ίδια ώρα που οι εργαζόμενοι του δέχονται επίθεση από εργοδοσία και κυβέρνηση.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο του Φαρμάκου, στα εργοστάσια, τις φαρμακαποθήκες, την ιατρική ενημέρωση, τα φαρμακεία, να στηρίξουν τον αγώνα των σωματείων της ΛΑΡΚΟ, και με την συμμετοχή στην συγκέντρωση το Σαββάτου 13 Νοεμβρίου 2021 στο Σύνταγμα στις 11:00πμ. Υποδεχόμαστε τους συναδέλφους της ΛΑΡΚΟ  στις 10:30πμ στην Ομόνοια και πορευόμαστε μαζί τους μέχρι την Βουλή.

Η αλληλεγγύη μας είναι η δύναμή μας!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.