Συγχαρητήριο μήνυμα από την Προοδευτική Κίνηση Συνταξιούχων ΤΕΑΥΦΕ

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΕΑΥΦΕ

Θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για τη μεγάλη σας επιτυχία στις εκλογές που έγιναν στο Συνδικάτο. Η μεγάλη αύξηση της συμμετοχής των εργαζομένων στις εκλογές , δείχνει πως παρά τις δυσκολίες που συναντά το Συνδικάτο , ακολουθώντας μια ξεκάθαρη ταξική γραμμή , κόντρα στην εργοδοσία, τις   διασπαστικές Ομοσπονδίες στον κλάδο και στη γενικότερη αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , μπόρεσε να μεγαλώσει και να δυναμώσει την εμπιστοσύνη των εργαζομένων στο χώρο του φαρμάκου, στο Συνδικάτο.

Είμαστε σίγουροι πως και το νέο ΔΣ θα δώσει όλες του τις δυνάμεις  στην πάλη για τους στόχους που θα χαράξει.

Οι παρακάτω υπογράφοντες ,έχοντας  όλοι συμμετάσχει στη Διοίκηση  και στη δράση του Συνδικάτου όταν ήταν εργαζόμενοι, με την πείρα που απόκτησαν στις διαδικασίες του Συνδικάτου  τα προηγούμενα χρόνια , σήμερα από άλλο μετερίζι, συνεχίζουμε αταλάντευτα να παλεύουμε για τα προβλήματα των συνταξιούχων του κλάδου μας.

Με συναδελφική εκτίμηση ,τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Συνταξιούχων ΤΕΑΥΦΕ: Μάρας Βασίλης, Σημαντήρης Βασίλης, Βραχνούλα Βάσω, Βυθούλκα Δώρα

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.