Στιγμιότυπα από το μαζικό και δυναμικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα της Δημοτικής Αρχής Πάτρας, του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και συνδικάτων της Αττικής

Το Συνδικάτο Φαρμάκου συμμετείχε στο μαζικό και δυναμικό συλλαλητήριο, στην πλατεία Συντάγματος, που καλούσαν η Δημοτική Αρχή Πάτρας, το Εργατικό Κέντρο της πόλης και συνδικάτα της Αττικής.

Εργαζόμενοι, σωματεία και φορείς της Πάτρας και της Αθήνας, ένωσαν τη φωνή τους στο μεγάλο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος, βάζοντας στο επίκεντρο την προστασία της ζωής τους και την κατοχύρωση των σύγχρονων δικαιωμάτων τους.

Η διεκδίκηση μέτρων προστασίας από τις φυσικές καταστροφές, η κατοχύρωση σύγχρονων δικαιωμάτων στους χώρους δουλειάς και η θέσπιση μέτρων για την ίδια τη ζωή των εργαζόμενων όλης της χώρας, τέθηκαν στο επίκεντρο του μαζικού συλλαλητηρίου της Αθήνας.

Το λόγο πλέον έχουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι! Οργανώνουμε την πάλη μας για την ίδια μας τη ζωή, για την κατοχύρωση των σύγχρονων δικαιωμάτων μας!

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ-ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.