ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΡΑ !!

H   διοίκηση της HELLENICA Α.Ε ανακοίνωσε ένδεκα απολύσεις από τον χώρο του εργοστασίου, και δεκάδες απολύσεις από το τμήμα των αισθητικών, με την δικαιολογία ότι υπάρχει πτώση του  τζίρου. Μετά και από παρέμβαση του συνδικάτου φαρμάκου μας ανακοινώθηκε από την εταιρία  πως έπονται και άλλες απολύσεις.

ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΊΣΗ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

Συναδέλφισσες  και  συνάδελφοι, η διοίκηση της Hellenica ζητά με την στάση της, από τους εργαζόμενους να βάλλουν πλάτη στην δύσκολη κατάσταση που βιώνει η εταιρία ακόμα και με την ίδια τους την ζωή, διότι όπως είναι γνωστό κανένας μας δε δουλεύει από  χόμπι. Το ίδιο έκανε όταν έβαλε τους εργαζόμενους σε καθεστώς αναστολής αξιοποιώντας το αντεργατικό οπλοστάσιο της κυβέρνησης εν μέσω πανδημίας, το ίδιο έκανε όταν εφάρμοσε και την εκ-περιτροπής εργασία. Φτάνει πια δε θα ματώσουμε άλλο για τα κέρδη τους. Οι συνάδελφοί μας αυτή τι στιγμή αντιμετωπίζουν το τέρας της ανεργίας και η διοίκηση της  HΕLLENICA A.E.  με θράσος μας λέει ότι αυτή ήταν μόνο η αρχή!

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ

Απολύουν συναδέλφους ένα χρόνο πριν συνταξιοδοτηθούν,  σπρώχνουν στην ανεργία άλλους  συναδέλφους  που έχουν ανάγκη την εργασία τους.

Το συνδικάτο φαρμάκου καλεί τους συναδέλφους να μην σκύψουν το κεφάλι στα σχέδια της εργοδοσίας και να αντισταθούν ενάντια σε αυτές τις απολύσεις γιατί αν δεν αντισταθούμε οργανωμένα αύριο θα είμαστε εμείς σε αυτή τη θέση.

Τώρα είναι η ώρα να αντισταθούμε στις ορέξεις της εταιρίας  οργανωμένα μαζί με το συνδικάτο να διεκδικήσουμε την δικιά μας ζωή γιατί δεν μας τη χάρισε κανείς, και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να στερεί το φαγητό από τις οικογένειές μας

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.