ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ!

Δε θα πληρώσουμε πάλι εμείς την κρίση τους…

Την Τετάρτη 9/9/2020 η διοίκηση της εταιρείας Βαϊράμογλου ΑΒΕΕ ανακοίνωσε την απόλυση ενός συναδέλφου που εργάζεται στην εταιρεία σαν τεχνικός. Η εργοδοσία επικαλέστηκε οικονομικές δυσκολίες της εταιρείας και ότι πάρθηκαν υπόψη σαν κριτήρια η παλαιότητα και η ικανότητα προς εύρεση άλλης εργασίας, παρόλο που γνώριζε πως η γυναίκα του είναι έγκυος.

Είναι ντροπή τους!

Σαν να μην έφτανε αυτό αρνούνται πεισματικά μετά από 2 φορές που παρενέβησαν από τη διοίκηση του Συνδικάτου να μιλήσουμε με τους εργαζόμενους. Αφορά απόλυση συναδέλφου μας και μας αφορά όλους.

Χρησιμοποιούν τη δικαιολογία του κορονοϊού για να μην κάνουμε παρέμβαση και για να μην έρθουν οι εργαζόμενοι σε επαφή με το συνδικάτο. Το Συνδικάτο κάνει καθαρό στην εταιρία ότι η επαφή και η συζήτηση με τους εργαζόμενους δεν πρόκειται να αποτραπεί. Θα πάρουμε όλα τα απαραίτητα  μέτρα για να έρθουμε σε επαφή με τους εργαζόμενους.

Συναδέλφισσες συνάδελφοι δεν είμαστε εργαλεία για τα κέρδη τους. Έχουμε φωνή και στόματα και θα μιλάμε. Η εκδικητική απόλυση του συναδέλφου μας λόγω της συνδικαλιστικής του δράσης δε θα περάσει!!!

Χτυπάει η καμπάνα για όλους τους συναδέλφους!

Είναι καθαρό ότι η  εταιρία προχωρώντας στην απόλυση του συναδέλφου μας επιδιώκει να απαλλαγεί από την παρέμβαση του για τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων, και να προχωρήσει τους μελλοντικούς της σχεδιασμούς σε βάρος όλων των εργαζομένων της εταιρίας.  Αν το αφήσουμε να περάσει μπορεί να είμαστε εμείς αύριο σε αυτή τη θέση.

Η εργοδοσία θέλει να μας πείσει ότι η επιχείρηση είναι μια οικογένεια φάνηκε η στάση τους από την περίοδο της καραντίνας με τις αναστολές και τώρα με την απόλυση. Όμως δεν είναι ανίκητοι μαζί οργανωμένα με το συνδικάτο μπορούμε να διεκδικήσουμε την δικά μας ζωή 

Απαιτούμε ανάκληση  της απόλυσης άμεσα, να επιστρέψει στα καθήκοντα του  ο συνάδελφος.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.