Παρέμβαση του Συνδικάτου στη συνέλευση του Πανελλήνιου Συλλόγου Φαρμακαποθηκαρίων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παρέμβαση του Συνδικάτου στη συνέλευση του Πανελλήνιου Συλλόγου Φαρμακαποθηκαρίων

Εργαζόμενοι σε φαρμακαποθήκες μαζί με το Συνδικάτο, πραγματοποίησαν παρέμβαση στο συνέδριο του Πανελλήνιου Συλλόγου Φαρμακαποθηκαρίων στις 16 Οκτωβρίου 2019 ζητώντας να υπογραφεί συλλογική σύμβαση εργασίας που να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων και να τοποθετηθούν για το φαινόμενο της καταπάτησης των δικαιώματος της αργίας του Σαββάτου σε σειρά φαρμακαποθηκών σε Αθήνα και επαρχία.

Αντιπροσωπία του Συνδικάτου  πραγματοποίησε παρέμβαση κατά την διάρκεια  διεξαγωγής του συνεδρίου, πήρε τον λόγο και παρέδωσε το σχέδιο των εργαζομένων για την υπογραφή νέας ΣΣΕ. Ζητήσαμε να έρθουν σε διάλογο για την υπογραφή της ΣΣΕ με συγκεκριμένες θέσεις για να γίνει συζήτηση επί της ουσίας, και να μην μιλάμε στον αέρα. Να πάρουν απόφαση σαν συλλογικό όργανο, όπως έχουν ήδη κάνει οι εργαζόμενοι και έρθουν για συζήτηση.  Έγινε ξεκάθαρο, όμως από την αντιπροσωπία ότι δεν διαπραγματευόμαστε το ωράριο του κλάδου και η συζήτηση θα γίνει στη βάση της υπογραφής νέας ΣΣΕ που να καλύπτει τις ανάγκες των εργαζομένων.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.