Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΤΕΑΥΦΕ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ – ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΡΜΑΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25-10-2017ΣΤΙΣ 5.00 Μ.Μ. ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΑΥΦΕ ΧΑΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 27.

Φτάνει πια η κοροϊδία από τις συνδικαλιστικές δυνάμεις ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΕ, που συσπειρώνονται στην διασπαστική ομοσπονδία των ιατρικών επισκεπτών, όλα αυτά τα χρόνια  πρωτοστάτησαν στην διάλυση του ταμείου μας.

Η νέα αναλογιστική μελέτη επιβεβαιώνει με το πιο τραγικό τρόπο την κατάσταση που θα βρεθούν οι συνταξιούχοι και οι εργαζόμενοι του κλάδου.

Νέες μειώσεις στις παροχές των συνταξιούχων  ανεξάρτητα των σεναρίων που προβλέπει η αναλογιστική μελέτη και συνολικά φτάνουν στο 80% , από το 2013 μέχρι το 2020.

Κατάργηση των παροχών ‘όπως τα χαμηλότοκα δάνεια και κατασκηνώσεις.

Αύξηση του χρόνου καταβολής συντάξεων φτάνοντας στους 36 μήνες.

 Δυσκολία στο δικαίωμα της πρόωρης συνταξιοδότησης, ενώ δεν γίνεται αναφορά  για συνταξιοδότηση των γυναικών με ανήλικα παιδιά,  καθώς και άλλες περιπτώσεις, όπως κύηση, λοχεία ανεργία  που δεν αναγνωρίζονται ως πλασματικός χρόνος ασφάλισης.

Ο κλάδος πρόνοιας με την μείωση του εφάπαξ κατά 64%.

Όταν αυτές οι δυνάμεις προπαγάνδιζαν το 2013 με την μετατροπή του σε επαγγελματικό,  ότι το ταμείο ήρθε στα χέρια των εργαζομένων, ότι το όνειρο έγινε πραγματικότητα, στην ουσία αυτές οι δυνάμεις μαζί με την εργοδοσία του κλάδου υλοποιούσαν όλους τους αντιασφαλιστικούς νόμους που προέβλεπε το 2ο μνημόνιο.

ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

Χρειάζεται σήμερα όλοι οι εργαζόμενοι του κλάδου να οργανωθούμε στο κλαδικό μας συνδικάτο να δώσουμε μάχη μαζί με τις άλλες ταξικές δυνάμεις για την ανατροπή των μνημονίων. Για ένα ταμείο ενιαίο υποχρεωτικό αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν καθολικό σύστημα κοινωνικής ασφάλισης που θα εξασφαλίζει συντάξεις και παροχές για όλους με βάση τις ανάγκες μας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.