Ο αγώνας των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ είναι αγώνας όλων των εργαζομένων της χώρας! Όλοι και όλες στο Συλλαλητήριο την Πέμπτη 28 Μαρτίου στις 17.00 στο Σύνταγμα

Να ποιοι κλείνουν τα εργοστάσια! Η κοροϊδία της κυβέρνησης δεν θα περάσει! Οι αγώνες των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ έχουν στόχο να παραμείνει το εργοστάσιο ανοιχτό, να μην χαθεί καμιά θέση εργασίας, να συντηρηθεί και να εκσυγχρονιστεί. Οι παραγωγικές δυνατότητες είναι μεγάλες και όμως κυβέρνηση και Ε.Ε. με την πολιτική τους οδηγούν το εργοστάσιο και μια ολόκληρη περιοχή σε μαρασμό.

Το μοναδικό εργοστάσιο παραγωγής σιδηρονικελίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να ανοίξει χιλιάδες θέσεις εργασίας. Δίπλα σε αυτό αναπτύχθηκε μια ολόκληρη κοινωνία που σήμερα συρρικνώνεται. Εργαζόμενοι, μικροεπαγγελματίες , της περιοχής οδηγούνται στη μετανάστευση και κατ΄ επέκταση μαγαζιά κλείνουν και σχολεία συρρικνώνονται.

Η ΛΑΡΚΟ είναι περιουσία του λαού. Δεν είναι για ξεπούλημα.

Ο “σωτήρας” επενδυτής έρχεται με προίκα χρηματοδότησης με εκατομμύρια ευρώ και τον ορυκτό πλούτο της χώρας αξίας μεγαλύτερης των 20 δισεκατομμυρίων ευρώ.Είναι η ίδια πολιτική που αντιμετωπίζει της ανάγκες των εργαζομένων ως κόστος και με την λογική “όλα πουλιούνται και αγοράζονται” ξεπουλούν τα πάντα έναντι πινακίου φακής. Τι να πρωτοειπωθεί. Από τα τραίνα μέχρι τα νοσοκομεία, και από τα πανεπιστήμια μέχρι λιμάνια και υποδομές.

Εκφράζουμε την αμέριστη στήριξη μας στον αγώνα των εργαζομένων και για πολλοστή φορά θα βαδίσουμε μαζί τους στον δίκαιο αγώνα τους.

Όχι στο ξεπούλημα της της ΛΑΡΚΟ

Επαναλειτουργία της ΛΑΡΚΟ

Διασφάλιση των θέσεων εργασίας των εργαζομένων.

Το έγκλημα ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ  δεν θα περάσει!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.