ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ!

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις μας γρήγορα

Την Τετάρτη 23/9/2020 η εταιρεία Βαϊράμογλου προχώρησε σε 2 ακόμα απολύσεις συναδέλφων ένας εκ των οποίων είναι μέλος του συνδικάτου μας, και την Παρασκευή 25/9 σε άλλες 3, η μία εκ των οποίων αφορά 2ο συνάδελφο με έγκυο γυναίκα.

Άνοιξε η όρεξη τους!

Να μας πούνε τα σχέδια τους τώρα! Να αφήσουνε τις δικαιολογίες. Δεν θα παίζουν με τις ζωές μας.

Άμεσα παρενέβει το Συνδικάτο με την Ομοσπονδία Φαρμάκου από την επόμενη κιόλας μέρα και η εργοδοσία συνεχίζει να παρεμποδίζει τη διοίκηση του Συνδικάτου μας να βρεθεί και να μιλήσει με όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας. Συνάδελφοι φοβούνται τη συλλογική οργάνωση και πάλη των εργατών και για αυτό κάνουν και θα κάνουν τα πάντα για να μείνει ο καθένας κλεισμένος στον εαυτό του και φοβισμένος απέναντι στα σχέδια τους.

Κανένας μόνος του!

Πρέπει να σπάσει το «διαίρει και βασίλευε» της εργοδοσίας.

Η εταιρεία έχει αποδείξει με τη στάση της πως δεν είναι μια μεγάλη οικογένεια όπως προπαγάνδιζε τόσα χρόνια και ιδίως τώρα στην περίοδο της πανδημίας. Στα κέρδη μόνοι τους και στη χασούρα μόνο εμείς. Απέδειξε πως έχει σχεδιασμό για απολύσεις και άλλα σχέδια αρνητικά για τις ζωές όλων των συναδέλφων. Δεν θα σταματήσει μόνη της αν δεν μπει φραγμός από εμάς τους ίδιους τους εργαζόμενους.

Να μη φοβηθούμε συνάδελφοι. Να οργανωθούμε.

 Καταλαβαίνουμε τις ανάγκες τις ζωής, όπως έχουμε όλοι εμείς οι εργαζόμενοι, αλλά από τα ίδια τα πράγματα φαίνεται πως μόνο αν οργανωθούμε και ενώσουμε τις φωνές μας μπορούμε να αντεπιτεθούμε. Δεν είναι παντοδύναμοι όπως θέλουν να νομίζουμε. Αν ήταν έτσι δεν θα φοβόταν την παρουσία ή την ύπαρξη συνδικάτου στο χώρο. Φοβούνται τους οργανωμένους εργάτες, όχι τον καθένα μόνο του.

Συνάδελφοι σας καλούμε να μη σκύψετε το κεφάλι στα σχέδια της εργοδοσίας και να αντισταθούμε ενάντια σε αυτές τις απολύσεις, εργαζόμενοι και απολυμένοι μαζί, γιατί αν δεν αντισταθούμε οργανωμένα με το Συνδικάτο και την Ομοσπονδία μας, αύριο μπορεί να είναι ο καθένας μας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.