Ομοσπονδία Φαρμάκου: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ – ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! – ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΑΠΟΛΥΣΗ!

Οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. – Π.Ε., μαζί με το Επιχειρησιακό τους Σωματείο, το Κλαδικό Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής και την Κλαδική μας Ομοσπονδία, δίνουν μια μεγάλη μάχη απέναντι στην εργοδοτική επίθεση που δέχονται όλο αυτό το διάστημα, με αποκορύφωμα την απόλυση του Προέδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου και μέλους του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας, την περασμένη Δευτέρα.

Από την πρώτη στιγμή, ο αγώνας αυτός βρήκε την έμπρακτη στήριξη και την αλληλεγγύη από το ΕΚ Πειραιά και δεκάδες άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις από τον κλάδο του Φαρμάκου και άλλους κλάδους, από το ΠΑΜΕ.

Οι κινητοποίηση των εργαζόμενων του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. – Π.Ε. με στάση εργασίας, συγκεντρώσεις στο χώρο, παρεμβάσεις στα Φαρμακεία των μελών της Διοίκησης της εταιρείας, έδωσαν ηχηρό μήνυμα ότι οι εργαζόμενοι είναι συσπειρωμένοι και αποφασισμένοι να υπερασπιστούν το Σωματείο τους και το δικαίωμά τους να οργανώνονται, να συνδικαλίζονται και να διεκδικούν καλύτερους όρους και συνθήκες δουλειάς, αυξήσεις μισθών, υπογραφή ΣΣΕ. Είναι αποφασισμένοι να απαιτήσουν την ανάκληση της απόλυσης του συναδέλφου συνδικαλιστή, που οι ίδιοι εξέλεξαν ως πρόεδρο του Επιχειρησιακού Σωματείου τους.

Απέναντι στην εργοδοτική επίθεση που προσπαθεί να απαλλαγεί από την «ενόχληση» του σωματείου, να «πνίξει» κάθε φωνή που διεκδικεί, να «κόψει» κάθε κεφάλι που σηκώνεται, ώστε να προχωρά ανενόχλητη στα σχέδιά της, απέναντι στους αντεργατικούς νόμους  και ειδικά στο ν. Χατζηδάκη που η εργοδοσία του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ. – Π.Ε. χρησιμοποιεί για να χτυπήσει το σωματείο, οι εργαζόμενοι αντιτάσσουν τον οργανωμένο αγώνα τους και την ταξική τους αλληλεγγύη και ενότητα.

Έτσι μπορούν να πιέσουν την εργοδοσία, να αφήσουν στα χαρτιά την αντεργατική νομοθεσία, να νικήσουν!

Συνεχίζουμε – κλιμακώνουμε!

Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της απόλυσης του συναδέλφου προέδρου του επιχειρησιακού σωματείου!

Απαιτούμε υπογραφή επιχειρησιακής ΣΣΕ με αυξήσεις στους μισθούς!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.