Οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά, έξω από τα σύνορα δεν έχουνε δουλειά!

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓ/ΤΩΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ

TRADE UNION OF MEDICINE, COSMETICS & RELATED PROFESSIONS OF ATTICA, PIRAEUS & ISLANDS

Χαλκοκονδύλη 56, 1ος ορ, γρ β, 10432 Αθήνα – τηλ 2105232760 , φαξ 2105247494

E – mail: syndfarm@yahoo.gr

                                                                                                         Αθήνα 07/11/23

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Συνδικάτο Φαρμάκου καταδικάζει την προσπάθεια τρομοκράτησης του στρατιώτη Φάσσα Νικόλα, επειδή, όπως έχει κάθε δικαίωμα, εξέφρασε τη διαμαρτυρία του για τη γενοκτονία σε βάρος του λαού της Παλαιστίνης από το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ με επιστολή του στην εφημερίδα “Ριζοσπάστης”.

Η κυβέρνηση της ΝΔ  έχει επιλέξει να συνεργάζεται με το κράτος- δολοφόνο του Ισραήλ και να προσφέρει διευκολύνσεις και βάσεις σε ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, για να διαπράττει εγκλήματα κατά των λαών! Γι αυτό επιδιώκει να φιμώσει κάθε φωνή που τάσσεται υπέρ των δικαιωμάτων των λαών για ελευθερία και ειρήνη!

Όπως η πλειοψηφία του ελληνικού λαού εκφράζει την αλληλεγγύη του στον παλαιστινιακό λαό, έτσι και οι φαντάροι μας έχουν κάθε δικαιώμα να σταθούν στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Καταγγέλουμε τις τακτικές εκφοβισμού και τις απειλές που ακούστηκαν (“θα σου ρίξω μπουκέτο στα δόντια”“θα σου σπάσω τα μούτρα”, “θα μπλέξεις για την υπόλοιπη ζωή σου” ) και καλούμε όλους τους εργαζόμενους να σταθούν αλληλέγγυοι σε όλους τους στρατευμένους που εκφράζουν ελεύθερα τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους κατά τη διάρκεια της θητείας τους, ειδικά για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όπως ο πόλεμος και η γενοκτονία ενός λαού.

Δυναμώνουμε τον αγώνα για:

  • Να επιστρέψουν οι Ένοπλες Δυνάμεις που βρίσκονται σε πολεμικές αποστολές και επιχειρήσεις με τους δολοφόνους του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.
  • Κανένας στρατιώτης ή στρατιωτικός σε επιχείρηση εκτός συνόρων.
  • Να κλείσουν όλες οι ξένες βάσεις και να μην παραχωρείται καμία υποδομή της χώρας για τη διευκόλυνση της γενοκτονίας του λαού της Παλαιστίνης.
  • Άμεση απεμπλοκή από το ΝΑΤΟ και τις στρατιωτικές συμφωνίες με ΗΠΑ, Ισραήλ.

Οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά, έξω από τα σύνορα δεν έχουνε δουλειά!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.