Οι ζωές μας είναι τα κέρδη τους! Ή εμείς ή αυτοί!

Η ανάπτυξη τους είναι οτι το φάρμακο και κατ΄ επέκταση η ίδια μας η ζωή είναι εμπόρευμα! Η ανάπτυξη τους είναι ο εργασιακός μας μεσαίωνας! Η ανάπτυξη τους είναι η ίδια μας η ζωή! Ο εκσυγχρονισμός μας είναι η ζωή που μπορούμε να έχουμε, οι μισθοί που να ανταποκρίνονται στις βασικές μας ανάγκες! Η ίδια μας η εμπειρία, οι ίδιοι μας οι αγώνες μας έχουν δείξει οτι μπορούμε να τα καταφέρουμε!

(…)

Η κοινωνική συναίνεση τους τους τη γυρίζουμε πίσω….! Αυτοί ας μείνουν στα κλειστά γραφεία, ας ακολουθήσουν πιστά, όπως το κάνουν ήδη, τα αφεντικά και τους παρατρεχάμενους τους. Εμείς, οι πραγματικοί εργαζόμενοι, αυτοί που παράγουμε όλον αυτόν τον πλούτο, θα οργανώσουμε πιο αποφασιστικά την πάλη μας για τα σύγχρονα δικαιώματα μας, με μπροστάρηδες το κλαδικό μας Συνδικάτο, τα επιχειρησιακά μας σωματεία και την Ομοσπονδία μας!

(…)

Δικαίωμα μας είναι η ζωή που μας αξίζει και μπορούμε να έχουμε! Δικαίωμα τους είναι η στυγνή μας εκμετάλλευση! Ή εμείς οι αυτοί!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20/2, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ, ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΣΤΙΣ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΣΤΙΣ 10:30 Π.Μ., ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ!

Όλα αυτά και πολλά άλλα, όπως συζητήθηκαν, στην εκπομπή του κλαδικού Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής, από το webradio του ΠΑΜΕ. Ακολουθεί ο σύνδεσμος:

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.