Μπαίνουμε πιο πολλοί στον αγώνα για την ίδια μας τη ζωή, δείχνουμε ποιοι είμαστε!

Μειοψηφία δεν είναι οι φοιτητές και οι μαθητές που αγωνίζονται για πραγματικά δωρεάν σπουδές, σύγχρονες και προσβάσιμες για όλους! Μειοψηφία, μέσα στην ίδια την κοινωνία, είναι αυτοί που αντιμετωπίζουν την ίδια μας τη ζωή σαν εμπόρευμα, με κέρδη και ζημιές! Θέλουν δεν θέλουν όμως θα τους το κόψουμε εμείς, οριστικά και αμετάκλητα, με τον ίδιο τον αγώνα μας, οι εργάτες με τους αγρότες, τους μαθητές, τους φοιτητές, τους αυτοαπασχολούμενους, ενωμένοι σαν μια γροθιά!

(…)

Οι εργαζόμενοι της ΦΑΜΑΡ μίλησαν! Η άνοδος, πάνω από 240% (!) της συμμετοχής τους στις εκλογές για την ανάδειξη της διοίκησης στο επιχειρησιακό σωματείο, σηματοδοτεί οτι θα μετρηθούν από διαφορετικό μπόι με την εργοδοσία της επιχείρησης και του κλάδου συνολικότερα. Η μάχη για την υπογραφή κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας, επιχειρησιακής σύμβασης με την εργοδοσία της ΦΑΜΑΡ, η μονιμοποίηση όλων των εργαζόμενων στην επιχείρηση, η κατοχύρωση μισθών που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες μπορεί να δωθεί με πολύ καλύτερους όρους από τους ίδιους τους εργαζόμενους, με μπροστάρη το ταξικό και αγωνιστικό τους σωματείο! Ας οικτίρουμε τους “συνδικαλιστές-μαριονέτες” για άλλη μια φορά και ας τους προειδοποιήσουμε οτι ο εναγκαλισμός τους με την εργοδοσία, όσο πάει και τους προδίδει όλο και περισσότερο ή αλλιώς ο κατήφορος δεν έχει πάτο!

Τη συνέχεια και το στίγμα μας θα τα δώσουμε εμείς οι ίδιοι, με τα αγωνιστικά μας σωματεία και την Ομοσπονδία μας! ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ! Κατακλύζουμε την απεργιακή συγκέντρωση, την ίδια μέρα, στις 10:30 π.μ., στα Προπύλαια! Συμμετέχουμε μαζικά, από όλο τον κλάδο, στην Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής, την Κυριακή 18 Φλεβάρη, στις 10:30 π.μ., στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων(Α. Φιλοθέης 5β-πίσω από την Μητρόπολη)!

Όλα αυτά και πολλά άλλα, όπως συζητήθηκαν, στην εκπομπή του κλαδικού Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής, από το webradio του ΠΑΜΕ, την Παρασκευή 9/2. Ακολουθεί ο σύνδεσμος:

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.