Καταγγελία κατά της Διοίκησης του ΤΕΑΥΦΕ-ΝΠΙΔ

Συνάδελφε – συναδέλφισσα

Καταγγέλλουμε σε όλους του συναδέλφους του κλάδου του φαρμάκου τις πρακτικές της Διοίκησης του επαγγελματικού ταμείου του κλάδου ΤΕΑΥΦΕ-ΝΠΙΔ, που με εξώδικο που έστειλαν στην Ομοσπονδία Φαρμάκου (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.) την καλούν να παραδώσει – με τη λήξη του συμβολαίου – «τα κλειδιά» του χώρου που μισθώνει για τη στέγαση των γραφείων της στο κτίριο στην οδό Χαλκοκονδύλη.  

Οι «σωτήρες συνδικαλιστές» που μετέτρεψαν το επικουρικό ταμείο σε επαγγελματικό και το διοικούν υλοποιώντας όλους τους μνημονιακούς νόμους όλων των κυβερνήσεων, μετατρέποντας τις συντάξεις σε φιλοδώρημα και καταργώντας όλες τις παροχές, έχουν το θράσος να λένε ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν την ενοικίαση γιατί θα αξιοποιήσουν το κτήριο στο οποίο στεγάζεται η Ομοσπονδία. Ένα κτίριο το οποίο φτιάχτηκε από τους ίδιους τους εργαζόμενους του κλάδου. Έρχονται τώρα οι κύριοι της Διοίκησης και επικαλούνται ότι η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του ταμείου καθορίζεται πλέον από μια ειδική επιτροπή, «αγνώστων λοιπών στοιχείων» και ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν την μίσθωση.Τους δηλώνουμε ότι κανένα  Δ.Σ., καμιά επιτροπή, κανένας «σύμβουλος – επενδυτής» δεν θα μπορέσει να πετάξει τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους του κλάδου, την αντιπροσωπευτική συνδικαλιστική τους οργάνωση, την ΟΕΦΣΕΕ, από το φυσικό τους χώρο, στον οποίο εδώ και δεκαετίες στεγάζονται και δημιουργήθηκε με τα δικά τους λεφτά, με το δικό τους ιδρώτα. 


Θα μας βρουν απέναντί τους!!!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.