Καταγγελία για την απόλυση στον όμιλο ΠΕΙΦΑΣΥΝ

Συναδέλφισσα, συνάδελφε,

Το Συνδικάτο καταγγέλλει  τον όμιλο ΠΕΙΦΑΣΥΝ για την άδικη απόλυση του Προέδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου του ΠΕΙΦΑΣΥΝ. Η εταιρεία σε μια προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων και για να εξασφαλίσει σιγή νεκροταφείου στο χώρο προχώρησε σε χτύπημα του Σωματείου.

Δεν είναι τυχαίο, την στιγμή που το Σωματείο διαπραγματεύεται για υπογραφή Σύμβασης με αυξήσεις, η εταιρεία προσπαθώντας να  ξεμπερδέψει  με την πίεση που δεχόταν, χτύπησε το Σωματείο με αυτό τον τρόπο. Σε μια περίοδο που ακρίβεια καλπάζει και ο μισθός εξαφανίζεται στις πρώτες δέκα μέρες, η εταιρεία ήθελε να εξασφαλίσει ότι θα συνεχίσει να βγάζει κέρδη. Και πάλι δηλαδή, να την πληρώσουν οι εργαζόμενοι για να βγει κερδισμένος ο ΠΕΙΦΑΣΥΝ.

Η εταιρεία είχε  ολόκληρο σχέδιο για  την απόλυση του Προέδρου. Από παλιότερα του είχαν γίνει μηνύσεις  για συκοφαντική δυσφήμηση, επειδή σε ανακοινώσεις του το Σωματείο αποκάλυπτε τις  συνθήκες δουλείας στο ΠΕΙΦΑΣΥΝ διεκδικούσε αυξήσεις. Ο Προέδρος και το Σωματείο δεν υποχώρησαν απέναντι στην επίθεση της εργοδοσίας αλλά  αντίθετα συνέχισαν να αγωνίζονται για τα συμφέροντα των εργαζόμενων.  Αυτό ακριβώς τρομάζει και την εταιρεία.

 Η απόλυση του Προέδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου, ο οποίος είναι και μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Φάρμακο δεν είναι καθόλου τυχαία. Είναι χτύπημα συνολικά στα Σωματεία και τα Συνδικάτα. Είναι χτύπημα σε κάθε εργαζόμενο που σηκώνει κεφάλι. Θέλουν με αυτόν τρόπο να τσακίσουν κάθε αντίσταση. Να δίνουν διαταγές και όλοι να υπακούν. Θέλουν να εξασφαλίσουν ότι στα σχέδια τους θα προχωρούν χωρίς εμπόδια.

Είναι όμως γελασμένοι!

Εμείς όμως δεν θα τους αφήσουμε!

Έχουμε την δύναμη να τους αναγκάσουμε να πάρουν πίσω την απόλυση. Εμείς δουλεύουμε τον ΠΕΙΦΑΣΥΝ, τη αποθήκη και την διακίνηση. Συνολικά στο κλάδο του Φαρμάκου από τα εργοστάσια μέχρι τα Φαρμακεία. Με την δική μας δουλειά βγαίνουν τα κέρδη τους. Εμείς μπορούμε να τους πιέσουμε.

Ήρθε η ώρα να δείξουμε την πραγματική μας δύναμη!

Πάρτε πίσω την απόλυση!

Υπογραφή Σύμβασης με αυξήσεις!

Όλοι στην στάση εργασίας που προκήρυξε η Ομοσπονδία στο ΠΕΙΦΑΣΥΝ  στις 13/12/2023 08:00-20:00.

Να νεκρώσει η εταιρεία μέχρι να πάρουν  πίσω την απόλυση!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.