Καταγγελία απόλυσης

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟΥ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓ/ΤΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ – ΠΕΙΡΑΙΑ  & ΝΗΣΩΝ

TRADE UNION OF  MEDICINE , COSMETICS &RELATED PROFESSIONS OF ATTICA ,PIRAEUS&ISLANDS

Χαλκοκονδύλη 56, 1οςόρ , γρ β, 10432 Αθήνα – τηλ 210 52.32.760 , φαξ 210 52.47.494

Αρ. Πρωτ.: 1956                                                                                                         29/6/2023

Το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής καταγγέλλει  την άδικη απόλυση συναδέλφου στο τμήμα των πωλήσεών της Φαρμασέρβ Λίλλυ. Η απόλυση αυτή, με την κλασσική δικαιολογία για «χαμηλή απόδοση» της συναδέλφου, δείχνει το πραγματικό πρόσωπο της εργοδοσίας. Ταυτόχρονα καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση της διοίκησης της εταιρίας, με την άρνηση της να συναντηθεί με αντιπροσωπεία του συνδικάτου, για το θέμα της απόλυσης της συναδέλφου.

 Την ώρα που η εταιρία αυξάνει τα κέρδη της με  συνεργασίες και δραστηριοποίηση σε νέους τομείς, αλλά και μέσω της αναδιάρθρωσης που προχώρα αυτό το διάστημα, οι εργαζόμενοι απολύονται, βιώνουν την ανασφάλεια και την εντατικοποίηση της εργασίας που αυξάνεται  κυνηγώντας στόχους, τις περισσότερες φορές μη ρεαλιστικούς. Η εταιρεία που είναι μια από τις πιο κερδοφόρες του κλάδου, δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο, κάνοντας στην άκρη το αφήγημα για οικογενειακό κλίμα και κοινούς στόχους εργαζομένων-εταιρίας . Διαβάζουμε:

«…Σεβασμός στον Άνθρωπο: Πάνω από όλα, επικεντρωνόμαστε στον Άνθρωπο – τον συνάδελφο, τον συνεργάτη, τον επιστήμονα υγείας, τον φροντιστή και φυσικά τον Ασθενή. Διασφαλίζουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα .Φροντίζουμε για την ισορροπία μεταξύ εργασίας & οικογενειακής ζωής…». Η εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΥ μας δείχνει για άλλη μια φορά πως τα λόγια που διαβάζουμε στο σάιτ της δεν είναι τίποτα περισσότερο από ευχολόγια και λόγια του αέρα, που μπαίνουν στην άκρη, όταν μιλάει το κέρδος.

                                     Δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω!

                        Απαιτούμε την άμεση επαναπρόσληψη της συναδέλφου!

Δε θα τους επιτρέψουμε να μαυρίζουν τη ζωή μας, για να ανθίζουν τα κέρδη τους!

 Όλοι στην απεργία στις 5 Ιουλίου! Εδώ και τώρα υπογραφή κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς και σύγχρονα δικαιώματα, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

                                      ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ-ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΏΝΑ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.