Κάτω τα χέρια από το πενθήμερο

Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΙΝΑΙ 40 ΩΡΕΣ                   ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Συνάδελφοι – συναδέλφισσες

Το συνδικάτο φαρμάκου κήρυξε για το Σάββατο 31/ 5/ 2014 απεργία στις φαρμακαποθήκες LION και ΦΑΡΜΑΣΕΡΒΙΣ για τη συνεχιζόμενη παραβίαση του πενθήμερου του κλάδου το οποίο ορίζεται ρητά από τη Συλλογική μας σύμβαση.

Οι εργοδότες του κλάδου βρίσκονται σε κοινή γραμμή για να κάνουν τη ζωή μας λάστιχο. Μας θέλουν να δουλεύουμε για τις ανάγκες της επιχείρησης χωρίς ωράριο, δικαιώματα, με ελαστικές μορφές για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους και τους ανταγωνισμούς τους. Εμείς δεν μπαίνουμε σε αυτή τη «λογική».

Σήμερα μας ζητάνε να δουλεύουμε και το Σάββατο, αύριο θα μας ζητήσουν να δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ και τις Κυριακές. Ήδη υπάρχουν εταιρίες οι οποίες καλούν τους εργαζόμενους να δουλέψουν «εθελοντικά» τα Σάββατα για το «καλό της επιχείρησης». Στόχος τους είναι να χτυπήσουν και τα τελευταία δικαιώματα που μας έχουν απομείνει.

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Το συνδικάτο σας καλεί σε αγωνιστική ετοιμότητα. Η μόνη απάντηση στη συνεχιζόμενη επίθεση της εργοδοσίας είναι η συσπείρωση όλων των συναδέλφων από τους χώρους δουλειάς, τα φαρμακεία, τις αποθήκες, τα εργοστάσια, την ιατρική ενημέρωση. Μόνο έτσι θα τους δυσκολέψουμε, θα βάλουμε εμπόδια στις επιδιώξεις τους. Έχουμε τη δύναμη και θα τους εμποδίσουμε.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.