Η ιστορία έχει μια σωστή πλευρά, με την Παλαιστίνη για τη λευτεριά!

Το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής συμμετείχε στο μαζικότατο, δυναμικότατο και με παλμό μεγαλειώδες συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, ως ένδειξη αλληλεγγύης και στήριξης του δίκαιου αγώνα του λαού της Παλαιστίνης, ενάντια στις επιθέσεις του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι όταν η κεφαλή της πορείας που ακολούθησε βρισκόταν στην συμβολή Βασιλίσσης Σοφίας και Λ. Αλεξάνδρας, οι τελευταίοι διαδηλωτές δεν είχαν ακόμα ξεκινήσει από την πλ. Ελευθερίας!

Οι χιλιάδες διαδηλωτές φωνάζοντας “στης Γάζας τα συντρίμια που σφίγγει ο κλοιός, σηκώνει το κεφάλι ο ήρωας λαός”, ένωσαν τη φωνή τους με τους χιλιάδες διαδηλωτές των συλλαλητηρίων σε όλη την Ελλάδα αλλά και των εκατομμυρίων σε όλον τον κόσμο που απαιτούν να σταματήσει τώρα το αιματοκύλισμα του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ και να αποκτήσει η Παλαιστίνη ελεύθερο κράτος!

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Το ορμητικό ποτάμι του μεγαλειώδους συλλαλητηρίου καταδίκασε την απαιχθή στάση της ελληνικής κυβέρνησης να μην ψηφίσει το ψήφισμα του ΟΗΕ για κατάπαυση του πυρός στα εδάφη της κατεχόμενης Παλαιστίνης, όπως επίσης και τη συνέργεια της με έμψυχο δυναμικό και στρατιωτική αποστολή στο πλευρό του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ.

Συνθήματα όπως “Λευτεριά στην Παλαιστίνη” συγκλόνισαν το κέντρο της Αθήνας, ενώ οι διαδηλωτές περνώντας μπροστά από τις πρεσβείες των ΗΠΑ και του Ισραήλ φώναξαν “Δολοφόνοι”. Το μεγαλειώδες αυτό συλλαλητήριο έδωσε το μήνυμα οτι ο ελληνικός λαός δεν μασάει στη βρωμικη προπαγάνδα, στέκεται αλληλέγγυος με κάθε λαό του κόσμου, καθώς αυτό το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν!

Συνεχίζουμε, ακόμα πιο δυναμικά! Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για έμπρακτη ένδειξη αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, με κάθε τρόπο!

ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ, Η ΜΟΝΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.