Η Διοίκηση του ΠΕΙΦΑΣΥΝ είναι στοχοπροσηλωμένη στο να επιβάλει ‘’σιγή νεκροταφείου’’.

Άλλο ένα επεισόδιο προστέθηκε σήμερα το πρωί, στο αντεργατικό ρεσιτάλ της Διοίκησης του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ.

Ενώ υπάρχει δικαστική απόφαση που κρίνει ως άκυρη την απόλυση του συναδέλφου συνδικαλιστή Μ. Γρίμμα, προέδρου του επιχειρησιακού σωματείου και μέλους του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας, και υποχρεώνει την εργοδοσία να τον επαναφέρει στην εργασία του, αυτή επιμένει να προκαλεί και να οξύνει την κατάσταση, απαγορεύοντας για άλλη μια φορά στο συνάδελφο την είσοδο στο χώρο εργασίας.

Έφτασε στο σημείο να του απαγορεύσει ακόμα και την είσοδο στο γραφείο του επιχειρησιακού σωματείου, του οποίου είναι πρόεδρος!

Η Διοίκηση του ΠΕΙΦΑΣΥΝ αγνοεί ακόμα και την απόφαση της αστικής δικαιοσύνης, την οποία κατά τα άλλα επικαλείται και δηλώνει ότι «σέβεται»!

Τα γεγονότα, όμως, αποδεικνύουν ότι η εργοδοσία στον Όμιλο ΠΕΙΦΑΣΥΝ δεν σέβεται τίποτα και κανέναν, αν δεν εξυπηρετούνται τα σχέδια και τα συμφέροντά της!

Αποδεικνύεται, επίσης, περίτρανα ότι το μένος της εργοδοσίας απέναντι στο συνάδελφο συνδικαλιστή είναι μεγάλο, γιατί μεγάλη είναι και η επιθυμία της να απαλλαγεί από το «αγκάθι» του σωματείου και της οργανωμένης διεκδίκησης των εργαζομένων στο χώρο. Θέλει τους εργαζόμενους έρμαια στους σχεδιασμούς της, ανοργάνωτους και απομονωμένους, τρομοκρατημένους, υποτελείς, να δέχονται την εκμετάλλευση και να λένε «ευχαριστώ», όταν τους πετάει και ορισμένα «ψίχουλα» από τα τεράστια κέρδη που οι ίδιοι παράγουν για λογαριασμό της.

Ματαιοπονεί, όμως, η Διοίκηση του ΠΕΙΦΑΣΥΝ, αν νομίζει ότι οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστικές τους οργανώσεις θα υποχωρήσουν μπροστά στην επίθεση που έχει εξαπολύσει εναντίον τους.

Το σωματείο των εργαζόμενων στον ΠΕΙΦΑΣΥΝ, μαζί με το κλαδικό Συνδικάτο Αττικής, την Ομοσπονδία μας, το ΕΚ Πειραιά, τις δεκάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις από τον κλάδο μας και αλλού που έχουν σταθεί αλληλέγγυες από την αρχή αυτού του αγώνα, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι να επιστρέψει ο Πρόεδρος του επιχειρησιακού Σωματείου στην εργασία του.

Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη για τα εργασιακά δικαιώματα, τις συνθήκες δουλειάς, τις αυξήσεις μισθών, για την υπογραφή της επιχειρησιακής ΣΣΕ στον Όμιλο ΠΕΙΦΑΣΥΝ.

Συνεχίζουμε – Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.