Η “αλλαγή σελίδας” στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας συνεχίζεται!

Νέα πρωτιά σημείωσαν οι ταξικές δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, μέσα από το συνδυασμό της ΔΑΣ, στις εκλογές του Εργατικού Κέντρου Αθήνας! Το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ, συσπειρώνοντας αγωνιστές και πρωτοπόρους εργαζόμενους από μια σειρά κλάδους, για άλλη μια φορά ήταν αυτό, παράλληλα και το μοναδικό, που σημείωσε άνοδο, τόσο σε ψήφους, όσο και ποσοστά στο μεγαλύτερο Εργατικό Κέντρο της χώρας μας.

Η πρωτιά αυτή έχει πολλαπλή δυναμική, όσο και αξία. Σημειώθηκε μετά από πολύπλευρη δράση των ταξικών δυνάμεων, όλο το προηγούμενο διάστημα σε μια σειρά κλάδους, μέσα σε συνθήκες του στύλ “τώρα βάζουμε τα κεφάλια μέσα και θα τα βρούμε μετά”, σε συνδυασμό και με το νόμο-έκτρωμα Χατζηδάκη, όπου προσπάθησε να επιβάλλει ουσιαστικά μια σιγή νεκροταφείου μέσα στους χώρους δουλειάς και στα συνδικάτα.

Όχι μόνο δεν τους πέρασε, αλλά οι ίδιοι οι εργαζόμενοι έδωσαν το στίγμα τους!

Μέσα και από το μεγαλύτερο Εργατικό Κέντρο της Ελλάδας, έδειξαν τις διαθέσεις τους!

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά, οργανώνουμε ακόμα πιο αποφασιστικά την πάλη μας σε κάθε χώρο δουλειάς για την κατοχύρωση των σύγχρονων δικαιωμάτων μας!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ-ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.