Ερχόμαστε από πολύ μακριά και έχουμε να πάμε ακόμα μακρύτερα..!

Η γνήσια λαϊκή αλληλεγγύη, η αλληλεγγύη των εργατών, των μαθητών, των φοιτητών και συνολικά του εργατικού κινήματος της χώρας μας, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! Η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, που ξεπέρασαν τους 100 τόνους, παραδόθηκε στα συνδικάτα της Τουρκίας και της Συρίας, ως άμεση στήριξη στους γειτονικούς λαούς, μετά τους καταστρεπτικούς σεισμούς. Η κοινή μας πάλη για μέτρα προστασίας της ίδιας μας της ζωής, σε κάθε χώρο και κάθε χώρα μπορεί και πρέπει να πάρει ακόμα πιο μαζικά και αποφασιστικά χαρακτηριστικά!

(…)

Η εργατική τάξη της χώρας μας έχει ιδανικά, έχει ανώτερους σκοπούς! Ο “κλέφτης” είναι η εργοδοσία του κλάδου και το πολιτικό της προσωπικό, όπως και αν εκφράζεται αυτό, που πάνω στον κόπο και τον ιδρώτα μας, “σαν μια οικογένεια” κολυμπάει μέσα στα κέρδη της! Ούτε οικογένεια δεν είμαστε, ούτε και πρόκειται να γίνουμε ποτέ με αυτούς που αμφισβητούν την ίδια μας τη ζωή και το πως εμείς επιλέγουμε να την διαμορφώσουμε! Θα μας βρίσκουν διαρκώς απέναντι τους, ακόμα πιο πολλούς και πιο αποφασισμένους!

Αυτά και άλλα πολλά, όπως αναδείχτηκαν στην εκπομπή του Συνδικάτου μας, την Παρασκευή 24/2, από το webradio του ΠΑΜΕ. Ακολουθεί ο σύνδεσμος:

Καλά αγωνιστικά Κούλουμα!

Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω! Ψηλά το κεφάλι!

Όλοι στα Συνδικάτα! Όλοι στον αγώνα!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.