Εξορμήσεις από Ομοσπονδία, Συνδικάτο Φαρμάκου και Επιχειρησιακό σωματείο ΠΕΙΦΑΣΥΝ για την άμεση ανάκληση της απόλυσης του προέδρου του σωματείου

Εξορμήσεις και παρεμβάσεις έξω από φαρμακεία, οι ιδιοκτήτες των οποίων είναι μέλη της Διοίκησης του ΠΕΙΦΑΣΥΝ, για την άμεση ανάκληση της απόλυσης του προέδρου του επιχειρησιακού σωματείου του ΠΕΙΦΑΣΥΝ, πραγματοποίησαν το πρωί του Σαββάτου 23 Δεκέμβρη η Ομοσπονδία και  το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής καθώς και το Επιχειρησιακό Σωματείο Εργαζομένων Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ.

Οι εξορμήσεις έγιναν έξω από φαρμακεία στον Πειραιά, την Νίκαια, στον Ρέντη, στο Μοσχάτο και στον Άγιο Δημήτριο, όπου μοιράστηκε η ανακοίνωση των συνδικαλιστικών φορέων με το αίτημα για την ανάκληση της απόλυσης. Έγινε ενημέρωση του κόσμου που ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα για την άμεση ανάκληση της απόλυσης του προέδρου του επιχειρησιακού σωματείου του ΠΕΙΦΑΣΥΝ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν, σε ένα φαρμακείο στον Πειραιά, κατά την διάρκεια της εξόρμησης κλήθηκε η αστυνομία και συγκεκριμένα μοτοσυκλετιστές της ομάδας «ΔΙΑΣ» οι οποίοι ωστόσο αποχώρησαν.

Οι συνδικαλιστικοί φορείς διεμήνυσαν ότι θα συνεχίσουν και θα κλιμακώσουν τις δράσεις τους τις επόμενες ημέρες.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.