Ενισχύουμε ακόμα περισσότερο το Συνδικάτο μας, δυναμώνουμε ακόμα πιο αποφασιστικά τον αγώνα μας!

Με την ανάδειξη της πλούσιας δράσης όλου του προηγούμενου διαστήματος, πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική γενική του Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής.

Το κύριο ζήτημα που αναδείχτηκε είναι η δράση των συναδέλφων του κλάδου, σε μια σειρά χώρους, ενάντια στην ανοιχτή και απροκάλυπτη επίθεση της εργοδοσίας στην ίδια μας τη θέση και στα δικαιώματα μας.

Αποτελούν παρακαταθήκη για όλους μας οι αγώνες των συναδέλφων μας σε μια σειρά χώρους, όπως στη DEMO, στη ΦΑΜΑΡ, στον ΠΕΙΦΑΣΥΝ, στον ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ κ.α. Ο αγώνας μας για σύγχρονα δικαιώματα, για υπογραφή κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας με πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς, για 5ημερη και 8ωρη δουλειά, χρειάζεται ένα ακόμα πιο δυνατό Συνδικάτο, με περισσότερα πόδια σε πιο πολλούς χώρους, που θα είναι αποκούμπι και οργανωτής των αγώνων μας!

Ύστερα από απόφαση της γενικής συνέλευσης, συμμετέχουμε μαζικά και αποφασιστικά στην πανεργατική πανελλαδική απεργία, στις 17 Απρίλη και στη συγκέντρωση, στις 10:30 π.μ., στην πλατεία Συντάγματος!

Η 1η Μάη, δεν είναι αργία, είναι ΑΠΕΡΓΙΑ! 1η ΜΑΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

Συμμετέχουμε μαζικά και αποφασιστικά στις εκλογές του Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής, από 6 έως 28 Απρίλη! Σηκώνουμε το μπόϊ μας πιο ψηλά!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ-ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.