«Δεν θα περάσουν οι απολύσεις στη Μαλαματίνα»

Το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής συμμετείχε στην παράσταση διαμαρτυρίας συνδικάτων και φορέων της Αττικής, μετά από κάλεσμα του ΠΑΜΕ, έξω απο το υπουργείο Εργασίας, για να καταγγείλει τις απολύσεις του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων της «Μαλαματίνα» και προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών, Γιάννη Φραγκίδη και του προέδρου του Συνδικάτου Οδηγών – Πωλητών και Βοηθών Εμφιαλωμένων Ποτών Β. Ελλάδας, Άρη Μερκενίδη.

Οι εργαζόμενοι στη «Μαλαματίνα» βρίσκονται εδώ και δύο μήνες σε απεργιακές κινητοποιήσεις, απαιτώντας ανάκληση των απολύσεων και υπογραφή ΣΣΕ. Απέναντί τους εργοδοσία και κυβέρνηση έχουν θέσει τις κατασταλτικές δυνάμεις, οι οποίες με εισαγγελικές εντολές έχουν αναλάβει να βάζουν καθημερινά στο εργοστάσιο τον απεργοσπαστικό μηχανισμό που στήθηκε με εργαζόμενους ορισμένου χρόνου οι οποίοι προσλήφθηκαν παράνομα στη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων.

ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΥΨΟ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.