Δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας Φαρμάκου για τις εξελίξεις στη ΣΥ.ΦΑ.ΠΕΛ.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε.)

Τηλ.: 210 5238779, fax: 210 5247494, Χαλκοκονδύλη 56, Αθήνα

email: omosfarm@yahoo.gr site: www.omospondiapharmakou.gr

ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ 3573/1982

ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ:1331                                       Αθήνα 02/08/2022                                                                                                         

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για την μονομερή αλλαγή ωραρίου στους 10 συναδέλφους στο υποκατάστημα της Συ.Φα.Πελ

Η Ομοσπονδία μας καταγγέλλει την ενέργεια της Διοίκησης του ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ που εν μέσω καλοκαιριού και εντελώς αιφνιδιαστικά, μετά από  πολλές  υπαναχωρήσεις στα αρχικά λεγόμενα τους στις συζητήσεις με το επιχειρησιακό Σωματείο – μέλος μας αλλά και τους εργαζόμενους στο υποκατάστημα του Άργους, προσχώρησε στην μονομερή αλλαγή ωραρίου  δηλώνοντας στο Εργάνη νέο πρόγραμμα εργασίας το οποίο περιλάμβανε εργασία το Σάββατο, βάρδιες έως τις 20:00 αλλά και κυλιόμενο ρεπό μια μέρα την εβδομάδα κατά παράβαση των συμβάσεων τους και παρά την άρνηση τους να υπογράψουν νέες συμβάσεις.

Οι συνάδελφοι μας στο υποκατάστημα του Άργους, οι οποίοι δεν υπέγραψαν την τροποποίηση της σύμβασης εργασίας τους παρά τις συνεχείς πιέσεις που δέχτηκαν, προσέφυγαν στην επιθεώρηση εργασίας με την στήριξη του Σωματείου τους και της  Ομοσπονδίας μας και δικαιώθηκαν, αλλά η εργοδοσία επέλεξε το δρόμο της μονομερούς τροποποίησης του ωραρίου.

Καλούμε τους συναδέλφους μας στο Άργος να μην υποκύψουν στα τετελεσμένα γεγονότα που θέλει να διαμορφώσει η εργοδοσία με τις μονομερείς ενέργειες της και να οργανώσουν την πάλη τους για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους. Στηρίζουμε τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες του Σωματείου – μέλους μας και απαιτούμε από τη Διοίκηση του ΠΕΙ.ΦΑ.ΣΥΝ να επανέλθει άμεσα στο παλαιό πρόγραμμα εργασίας, τηρώντας τις συμβάσεις εργασίας των εργαζομένων.

Η ΔΙΟΙΚΗΣH

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.