Δελτίου Τύπου της Επιτροπής Εργαζομένων ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ για την απόλυση στον ΠΕΙΦΑΣΥΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Επιτροπή Εργαζομένων του Ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στον απολυμένο πρόεδρο του Επιχειρησιακού Σωματείου της ΠΕΙΦΑΣΥΝ  και μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Φαρμάκου. Είναι καθαρό ότι πρόκειται για παράνομη κι ανήθικη απόλυση που στόχο έχει το χτύπημα του Επιχειρησιακού Σωματείου και της συνδικαλιστικής δράσης μέσα στο χώρο του Συνεταιρισμού.

Η Διοίκηση της εταιρείας θέλει να μην υπάρχει καμία διεκδίκηση από τους εργαζόμενους για ουσιαστικές αυξήσεις και υπογραφή επιχειρησιακής Σύμβασης. Θέλει να υπάρχει κλίμα υποταγής και συναίνεσης στα επιχειρηματικά σχέδια που εξυπηρετούν μόνο της ανάγκες της κερδοφορίας τους. Επίσης, είναι καθαρό ότι αξιοποιούν όπως κι ο όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ όλο το αντεργατικό ‘’οπλοστάσιο’’ των κυβερνήσεων. Θέλει να ξεμπερδέψει με το επιχειρησιακό σωματείο που υπερασπίζεται τόσο καιρό τα συμφέροντα των εργαζομένων και διεκδικεί κάτω από συνεχείς μηνύσεις και διώξεις δικαιώματα σύγχρονα, αυξήσεις, ωράριο κι αξιοπρέπεια!

Το εργατικό κίνημα του κλάδου μας έχει αποκτήσει εμπειρία και μαθαίνει να αντιμετωπίζει επιθέσεις της εργοδοσίας που καλύπτονται  με τον μανδύα του ‘’ συνεταιριστικού’’ πνεύματος.

Καλούμε από την μεριά μας την Διοίκηση της ΠΕΙΦΑΣΥΝ να ανακαλέσει την απόλυση και να μπεί στον διάλογο για υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ – ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΦΑΣΥΝ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.