Βγαίνουμε μπροστά για τις ανάγκες μας, για την ίδια μας τη ζωή! Έχουμε την εμπειρία, το έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε και θα τα καταφέρουμε!

Θέλουμε σωματεία μαζικά, δυνατά, σε κάθε χώρο δουλειάς που να εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνο τους ίδιους τους εργαζόμενους και κανέναν άλλον! Θέλουμε σωματεία που να μπαίνουν μπροστά στον αγώνα μας για τις σύγχρονες ανάγκες μας, για μισθούς και ωράρια που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες δυνατότητες και ανάγκες μας! Στηρίζουμε το Σωματείο Εργαζομένων ΦΑΜΑΡ, συμμετέχουμε στις εκλογές για την Διοίκηση του, ισχυροποιούμε ακόμα περισσότερο τη θέση μας!

(…)

Ο εκσυγχρονισμός τους και η ανάπτυξη τους είναι να πετάνε λαϊκό κόσμο έξω από τα σπίτια του, χέρι-χέρι με τα κοράκια των εισπρακτικών εταιριών! Ο εκσυγχρονισμός και η ανάπτυξη η δική μας είναι ένα δυνατό εργατικό-λαϊκό κίνημα, που θα μπαίνει μπροστά σε κάθε επίθεση του αστικού κράτους ενάντια μας, ενάντια στην ιδια μας τη ζωή! Ερχόμαστε σε επαφή με το Συνδικάτο, την Ομοσπονδία, τα επιχειρησιακά σωματεία! ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!

(…)

Η ίδια μας η ζωή, η υγεία του λαού δεν πρέπει να μπαίνει στο ζύγι κόστους και οφέλους! Οι κοκορομαχίες των εργοδοτικών φορέων για τις “ελλείψεις” στα φαρμακευτικά σκευάσματα δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας καλοστημένος καβγάς για το μοίρασμα της πίτας των κερδών πάνω στις πλάτες τις δικές μας! Είναι χυδαίοι και προκλητικοί και μόνο εμείς με τον αγώνα μας μπορούμε να τους σταματήσουμε και να νικήσουμε!

Όλα αυτά και πολλά άλλα, όπως συζητήθηκαν στην εκπομπή του Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής, από το webradio του ΠΑΜΕ, την Παρασκευή 26/1. Ακολουθεί ο σύνδεσμος:

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.