ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Το Δ.Σ του συνδικάτου μας καλεί τους εργαζόμενους το λαό και τη νεολαία σε μαζική καταδίκη και απομόνωση της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής. Η προσπάθεια που γίνεται από ορισμένους εκπροσώπους αστικών κομμάτων και δημοσιογράφων για τον αποχαρακτηρισμό της Χρυσής Αυγής ως ναζιστικό μόρφωμα πρέπει να καταδικαστεί από τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα μέσα στους χώρους δουλειάς.

Η Χρυσή Αυγή αποτελεί μέρος του συστήματος, είναι νύχι – κρέας με την μεγαλοεργοδοσία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έφτιαχνε δουλεμπορικά γραφεία ενώ στην Βουλή ζητούσε να υπάρξουν φοροαπαλλαγές για τους εφοπλιστές και τους βιομήχανους. Καλλιεργεί το μίσος μεταξύ των λαών και των εργαζόμενων. Προβάλει την «ανωτερότητα της φυλής» αποτελεί φορέα του ρατσισμού,  εθνικισμού.

Αποτελεί φασιστική οργάνωση που έχει πρότυπο τον Χίτλερ και φασιστικά καθεστώτα που ματοκύλισαν λαούς, δεν πρέπει να ξεχνάμε  ότι η πατρίδα μας έχει υποφέρει στο παρελθόν από τη φασιστική θηριωδία.

Καταδικάζουμε όλους όσους προσπαθούν να φιμώσουν την ανάδειξη της πολιτικής πλευράς της δίκης της Χρυσής Αυγής, όσους  τη σιγοντάρουν.

Καλούμε τους εργαζόμενους στον κλάδο να απομονώσουν μέσα στους χώρους δουλειάς τις φωνές που σπέρνουν το μίσος, τον ρατσισμό, τους νοσταλγούς του Χίτλερ. 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ 

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.