Συναδέλφισσες- συνάδελφοι στη UNIPHARMA,

Το Συνδικάτο μας καταγγέλλει την τρομοκρατική απόλυση του συναδέλφου Άκη Καπέτα από την εταιρία. Ο συνάδελφος, εργαζόμενος εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο την εταιρία χωρίς να έχει δημιουργήσει πότε το παραμικρό πρόβλημα, απολύθηκε στις 31.8 με μια δικαιολογία άκρως προκλητική, ότι δηλαδή αρνήθηκε να ξυριστεί!! Είναι βέβαια γνωστό σε όλους ότι τα μέτρα υγιεινής τηρούνται με τον απαραίτητο εξοπλισμό τον οποίο βέβαια ο συνάδελφος, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι, χρησιμοποιούσε.

Συναδέλφισσες- συνάδελφοι,

Καταλαβαίνουμε όλοι ότι πρόκειται για μια κίνηση τρομοκράτησης και «παραδειγματισμού» προς πάσα κατεύθυνση από την πλευρά της εργοδοσίας. Τέτοια φαινόμενα έχουμε ζήσει και όλο το προηγούμενο διάστημα και είναι βέβαιο πως θα ενταθούν γιατί τέτοιες είναι οι εργοδοτικές απαιτήσεις και αντίστοιχα είναι και τα μέτρα που παίρνονται νομοθετικά από τις κυβερνήσεις και όλες τις δυνάμεις του μεγάλου κεφαλαίου.

Συναδέλφισσες- συνάδελφοι,

Μια και μόνο μπορεί και πρέπει να είναι η απάντηση μας σε αυτή την κατάσταση που διαμορφώνεται. Οργανωμένος αγώνας με ταξική ενότητα και αλληλεγγύη. Συσπειρωνόμαστε στο ταξικό Συνδικάτο μας και παλεύουμε για να εμποδίσουμε την απόλυση του συναδέλφου μας, για να μην περάσει κανένα αντεργατικό εργοδοτικό μέτρο.

ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ 

Share.

Comments are closed.