Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε κάθε χώρο δουλειάς  να μην υποκύψουν στις πιέσεις και στους εκβιασμούς  που δέχτηκαν και δέχονται από την εργοδοσία, πριν και μετά το δημοψήφισμα.

Η εργοδοσία θα αξιοποιήσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, για να μας γονατίσει, για να αποδεχθούμε  το νέο μνημόνιο που θα οδηγήσει σε νέα αντιλαϊκά και αντεργατικά μέτρα, όπως απολύσεις, μειώσεις μισθών, κατάργηση συλλογικών συμβάσεων, αύξηση των εργατικών εισφορών για τα ασφαλιστικά ταμεία, αύξηση του ορίου ηλικίας για την συνταξιοδότηση κ.α.

Οι εργοδότες έχουν την κυβέρνηση, την Ε.Ε. και τους μηχανισμούς τους, για να περνούν τα σχέδιά τους. Εμείς έχουμε το συνδικάτο μας  για να τους εμποδίσουμε και να διεκδικήσουμε.

Αρκετά ματώσαμε, αρκετά πληρώσαμε. Δεν δεχόμαστε νέα αντιλαϊκά μέτρα, νέα μνημόνια, νέα δεινά, νέα βάσανα, όπως και να τα παρουσιάσουν, όπως και να τα βαφτίσουν.

Απαιτούμε να διασφαλιστεί η πληρωμή των μισθών όλων των εργαζόμενων, να καταβληθεί το επίδομα αδείας. Αρνούμαστε τις υποχρεωτικές άδειες, είτε με αποδοχές είτε χωρίς, που επιβάλουν οι εργοδότες με πρόσχημα την κατάσταση στις τράπεζες.

Δεν δεχόμαστε καμία απόλυση συναδέλφου.

Μαζί με το συνδικάτο μας να αντιδράσουμε στις απειλές και τους εκβιασμούς της εργοδοσίας, για να μην περάσουν τα σχέδιά τους.

Φτάνει πια!

Να σηκώσουμε ανάστημα.

Να οργανώσουμε την ταξική μας αλληλεγγύη. Κανένας συνάδελφός να μη μείνει μόνος απέναντι στα προβλήματα και τις δυσκολίες της διαμορφούμενης κατάστασης, μέσα και έξω από το χώρο δουλειάς. Να οργανώσουμε τον αγώνα μας, για να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Share.

Comments are closed.