ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Συνάδελφοι,

Το συνδικάτο μας εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του στις οικογένειες και τους οικείους  όσων επλήγησαν  από τις καταστροφικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στην Αττική.

Σας καλούμε να εκφράσουμε με ότι τρόπο μπορούμε  την αλληλεγγύη μας  στους πληγέντες, μαζεύοντας είδη πρώτης ανάγκης στο συνδικάτο:

  • ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ
  • ΤΡΟΦΙΜΑ: κονσέρβες,φρυγανιές,μπισκότα, γάλα, μακαρόνια κλπ.
  • ΦΑΡΜΑΚΑ:  γάζες, Μπενταντιν, παυσίπονα, κλπ.
  • ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΔΗ: τροφές, πάνες, μωρομάντηλα κλπ.

Ιδιαίτερα οι συνάδελφοι  που έχουν  πληγεί με οποιοδήποτε τρόπο,να απευθυνθούν στο συνδικάτο προκειμένου να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση των προβλημάτων τους.

Συνάδελφοι,

Για μια ακόμα φορά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την παντελή  έλλειψη μέτρων αντιπυρικής προστασίας, δασοπυρόσβεσης, και αντίστοιχων υποδομών,  με το αποτέλεσμα κάθε φορά να  είναι το ίδιο: να θρηνούμε θύματα και να χάνουμε τις περιουσίες μας.

Όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά φέρουν σοβαρή ευθύνη  για αυτή την κατάσταση. Σήμερα, άμεσα πρέπει να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα  για την ικανοποίηση  των πυροπαθών κατοίκων της Αττικής.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.