ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΛΑΒΙΦΑΡΜ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ!

Συνάδελφοι-συναδέλφισσες στον όμιλο  Lavipharm

Το συνδικάτο σας καλεί να μην δεχτείτε την διαθεσιμότητα που θέλει να επιβάλει  η εργοδοσία, τώρα να δώσουμε τη μάχη έτσι ώστε να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα σε όλους τους εργαζόμενους.

Μην υποκύπτεται στις πιέσεις και τον φόβο.  Σκεφτείτε ότι όσο σκύβουμε το κεφάλι και αδιαμαρτύρητα δεχόμαστε τους εκβιασμούς τόσο η ορέξεις της εταιρίας θα μεγαλώνουν. Οι εργαζόμενοι δεν φταίνε για την σημερινή κατάσταση και δεν πρέπει να πληρώσουν. Αρκετά πληρώσαμε , αρκετά ματώσαμε!

Η εργοδοσία αξιοποιεί τις πολιτικές εξελίξεις για να εξαπολύσει νέα επίθεση ενάντια στους εργαζόμενους. Από τη μία  βγάζει τους εργαζόμενους  σε διαθεσιμότητα δίνοντας και μερικά ψίχουλα και από την άλλη χρωστάει  δεδουλευμένα 2 και 3 μηνών.

Συνάδελφοι – συναδέλφισσες

Η εργοδοσία δεν ενδιαφέρεται για τις δικές μας  πραγματικές ανάγκες, πως θα βγει ο μήνας για εμάς τους εργάτες, πως θα ανταπεξέλθουμε. Τώρα επικαλείται οικονομικές δυσκολίες για να βάλουμε ξανά πλάτη, όταν θα έχει δουλειά θα μας κάνει λάστιχο για να ξαναβγάλει κέρδη από τον δικό μας ιδρώτα.

Σας καλούμε να μην υποκύψετε, να βγάλετε συμπεράσματα. Υπάρχει φόβος,  ανασφάλεια για το μέλλον, το μέλλον των οικογενειών μας, όμως και εμείς θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα δικά μας όπλα, που δεν είναι άλλα από την συσπείρωση στο κλαδικό  συνδικάτο  μας και η οργάνωση της πάλης μας για να σταματήσει τώρα η επίθεση της εργοδοσίας, να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας.

Εκατοντάδες συνάδελφοί μας τα προηγούμενα χρόνια έμειναν άνεργοι χωρίς να δοθεί καν μάχη, η πείρα και από άλλους χώρους δουλειάς λέει ότι όσο δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα  να μας χτυπάνε, τόσο αυτοί συνεχίζουν.  Η δική μας απάντηση θα πρέπει να είναι μαζική, οργανωμένη δίπλα στο συνδικάτο.

Η  ΔΙΟΙΚΗΣΗ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.