Ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων στον όμιλο LOREAL

Το σωματείο εργαζομένων στον όμιλο LOREAL στην Ελλάδα, καταδικάζει απερίφραστα το νομοσχέδιο για την απαγόρευση των διαδηλώσεων που κατέθεσε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο έρχεται σε συνέχεια των μνημονιακών νομοσχεδίων των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που τσάκισαν τα δικαιώματα των εργαζομένων και οδήγησαν στη φτωχοποίηση μεγάλο μέρος του πληθυσμού καθώς και των νομοσχεδίων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που μεταξύ άλλων περιορίζει το δικαίωμα της απεργίας και της συνδικαλιστικής δράσης.

Τώρα με το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, με ψεύτικα επιχειρήματα, μας λένε ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουν καν το δικαίωμα να αντιδράσουν και να διαδηλώσουν για να υποστηρίξουν τα δικαιώματα τους. Φυσικά αυτό δεν μπορούμε με τίποτα να το αφήσουμε αναπάντητο και στηρίζουμε τις δυνάμεις που παλεύουν για την απόσυρση του.

Στηρίζουμε την ομοσπονδία μας Ο.Ε.Φ.Σ.Ε.Ε και σε συνεργασία με το Συνδικάτο Φαρμάκου-Καλλυντικού συμμετέχουμε σε όλες τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις αρχής γενομένης από το συλλαλητήριο του Π.Α.Μ.Ε την Πέμπτη 9 Ιουλίου στις 8μ.μ στο Σύνταγμα.

Η σιγή νεκροταφείου δεν θα περάσει.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ LΟΡΕΑΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟ Δ.Σ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.