Ανακοίνωση για Bioaxis

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ,ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Το  συνδικάτο  ενημερώνει τους εργαζόμενους της εταιρίας BIOAXIS Healthcare SEE S.A. για την απόλυση της συναδέλφισσας  Ζαλακώστα  Φωτεινή.

Η εργοδοσία επικαλούμενη πολυάριθμο προσωπικό στο τμήμα της συναδέλφου  της ανακοίνωσε την απόλυση  για τις 29 Σεπτέμβρη, δύο μέρες πρίν συμπληρώσει χρόνο  για να μην πάρει την αποζημίωση. Η συναδέλφισσα απευθύνθηκε στο συνδικάτο, ζήτησε βοήθεια. Το συνδικάτο έκανε παρέμβαση στην εργοδοσία . με σκοπό να μην υλοποιηθεί η απόλυση, διεκδικώντας  το δικαίωμα  της στην εργασία.  Η απάντησή τους ήταν αρνητική , και προχώρησε άμεσα στην απόλυσή της στις 14 Σεπτέμβρη, μια μέρα μετά την συνάντηση του συνδικάτου με την εργοδοσία, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τιμωρήσει  την συναδέλφισσα που τόλμησε να διεκδικήσει το δικαίωμα  της  στην εργασία.

Οι εργαζόμενοι της συγκεκριμένης εταιρίας  πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα από την στάση της εργοδοσίας και να πάρουν θέση, γιατί κανένας  δεν πρέπει να είναι μόνος του  Η εταιρία προκειμένου να διαφυλάξει τα κέρδη της,  δεν διστάζει να προχωρά σε απολύσεις.  Οι εργοδότες σε όλους τους χώρους δουλειάς  έχουν ενιαία στάση απέναντι στους εργαζόμενους υλοποιώντας  τα  αντεργατικά μέτρα που έχουν ψηφιστεί τα τελευταία χρόνια από τις εκάστοτε κυβερνήσεις.

Θέλουν οι εργαζόμενοι να μην έχουν δικαιώματα , να μην διεκδικούν , και να μην είναι οργανωμένοι στα σωματεία τους.  Για αυτό εμείς καλούμε τους εργαζόμενους να  οργανωθούν στο συνδικάτο μας, να διεκδικήσουν τα δικαιώματά  τους , να σπάσουμε την μοιρολατρία , την ανοχή και την απογοήτευση. Αυτό φοβούνται την οργανωμένη αντίσταση και την  διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας

.ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.