Ανακοίνωση για την εταιρεία Προφάρμ

Συναδέλφισσες/συνάδελφοι,

Η εταιρεία Προφαρμ, επέλεξε το δρόμο της δικαστικής αντιπαράθεσης όχι μόνο με το συνδικάτο, αλλά με το σύνολο των εργαζομένων του κλάδου, που όλο αυτό το διάστημα παλεύουν για το δικαίωμα τους στην πενθήμερη, Δευτέρα ως Παρασκευή εργασία, ενάντια στις εργοδοτικές απαιτήσεις για δουλειά και τα Σάββατα.


Το δικαστήριο, όπως σε τόσες άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, έκρινε την απεργιακή κινητοποίηση του Σαββάτου 7/12, που προκήρυξε το συνδικάτο, παράνομη και καταχρηστική.


Η κατά τα άλλα τυφλή δικαιοσύνη, λειτούργησε  υπέρ του δέοντος φιλικά για τον εργοδότη, καθοδηγώντας τον να μετατρέψει την αρχική του αίτηση       ασφαλιστικών μέτρων κατά του συνδικάτου, κάτι που δε θα έστεκε νομικά, σε διαδικασία εργατικών διαφορών.


Καταγγέλλουμε τις μεθοδεύσεις της εργοδοσίας και δηλώνουμε ότι καμιά δικαστική απόφαση δεν πρόκειται να σταματήσει τον δίκαιο αγώνα του συνδικάτου και των εργαζομένων του κλάδου, για την υπεράσπιση του ωραρίου.

Καλούμε τους εργαζόμενους όλου του κλάδου, ιδιαίτερα τους εργαζόμενους της Προφαρμ, να συσπειρωθούν στο συνδικάτο, στη μάχη για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, ωράριο και κλαδική σύμβαση.

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.