Αλληλεγγύη στους εργάτες της Cosco! Όλοι στον αγώνα για τα σύγχρονα δικαιώματα μας!

Όλοι στα Συνδικάτα! Οι λιμενεργάτες της Cosco είναι νικητές!

Η αταλάντευτη πάλη των λιμενεργατών στο ΣΕΜΠΟ, με αφορμή το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα, ενάντια στην πολυεθνική Cosco, πάλη που εκφράστηκε με ένα κύμα αμέριστης αλληλεγγύης, από το εργατικό κίνημα, μέσα και έξω από την Ελλάδα, έδειξε το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε. Το Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ, ο οργανωτής της πάλης των λιμενεργατών της Cosco, με την αποφασιστική του ενίσχυση και την κατοχύρωση των περισσότερων αιτημάτων των λιμενεργατών, έδειξε ότι ένας είναι ο δρόμος για όλους τους εργαζόμενους σε όλους τους κλάδους: αυτός της οργάνωσης της πάλης μας με βάση τα σύγχρονα δικαιώματα μας.

Η στάση της εργοδοσίας στην Cosco, κάμφθηκε, χάρη στην αταλάντευτη και μαχητική στάση και δράση των ίδιων των παραγωγών του πλούτου, των ίδιων των λιμενεργατών. Το σωματείο ΕΝΕΔΕΠ ήταν και είναι ο οργανωτής της πάλης τους για τα σύγχρονα δικαιώματα τους.

Το γεγονός αυτό είναι ακόμα ένα παράδειγμα για τη στάση που πρέπει να κρατήσουμε όλοι εμείς, στην φαρμακοβιομηχανία, στην φαρμακαποθήκη και στο φαρμακείο. Ενάντια στην πλήρη επίθεση του κεφαλαίου και του κράτους του, μέσω του κατάπτυστου νόμου Χατζηδάκη, προτάσσουμε τις δικές μας ανάγκες, ακυρώνοντας τον στην πράξη, μέσα σε κάθε χώρο δουλειάς.

Ο αγώνας των λιμενεργατών της Cosco, όπως αυτός των μεταλλεργατών στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη στο Πέραμα και των διανομέων της E-food, μας δείχνουν το δρόμο.

Μαζικοποιούμε και ισχυροποιούμε αποφασιστικά το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής! Οργανώνουμε την πάλη μας για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.

Διεκδικούμε:

Υπογραφή Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης, με αυξήσεις στους μισθούς και κατοχύρωση δικαιωμάτων που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες μας

Εμείς είμαστε οι παραγωγοί του πλούτου! Τώρα βγαίνουμε μπροστά για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας, για τη ζωή που μας αξίζει!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.