Αλληλεγγύη και μέτρα προστασίας για τους πληγέντες και τους εργαζόμενους

Το Συνδικάτο μας εκφράζει την αλληλεγγύη και συμπαράστασή του στους κατοίκους των περιοχών της Αττικής που πλήττονται από τις πυρκαγιές.

Για μια ακόμα φορά, βιώνουμε τις συνέπειες των διαχρονικών πολιτικών όλων των κυβερνήσεων που, θυσιάζουν τις ανάγκες των εργαζομένων και την προστασία του περιβάλλοντος στον βωμό του κέρδους.

Αυτή την ώρα, ύψιστης σημασίας είναι να διατεθούν όλες οι δυνάμεις και τα μέσα για να διασφαλιστεί η ασφάλεια της ζωής του λαού και του βιος του στις περιοχές που πλήττονται.

Το Συνδικάτο μας, μαζί με την Ομοσπονδία του κλάδου, πραγματοποίησαν ήδη παρέμβαση σε διευθύνσεις εταιρειών και έκλεισαν εργοστάσια και χώροι δουλειάς που βρίσκονται σε περιοχές που κινδυνεύουν απο τις πυρκαγιές για την προστασία των εργαζομένων.

Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις και παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

Σε καμία περίπτωση να μην δεχτεί εργαζόμενος ή εργαζόμενη που απειλείται το σπίτι του πίεση από οποιονδήποτε εργοδότη για να παραμείνει στη δουλειά. Να χορηγηθεί άδεια με αποδοχές στους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες που έχουν υποστεί καταστροφές.

Μαζί με την Ομοσπονδία μας και όλα τα ταξικά συνδικάτα αγωνιζόμαστε για όλα τα μέτρα προστασίας, για την επόμενη μέρα της ζωής των πληγέντων, των εργαζομένων.

Καλούμε τούς συναδέλφους να είναι σε επικοινωνία με το Συνδικάτο.  

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.