Με μεγάλη επιτυχία η απεργία στη Medichrom

Σήμερα, 23/03/2026, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η απεργία που είχε προκηρύξει το Συνδικάτο Φαρμάκου – Καλλυντικού στη Medichrom. Η συμμέτοχη των εργαζομένων και το πείσμα τους να μην μπουν στη δουλεία παρά το γνωστό κλίμα τρομοκρατίας που υπάρχει στον χώρο, είναι μια μεγάλη νίκη για τους εργαζόμενους στη Medichrom και σε όλο τον κλάδο.

Δείξαμε πως όταν είμαστε αποφασισμένοι και οργανωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα. Με αφορμή το πολύ σοβαρό περιστατικό βίας στο χώρο εργασίας, αναδείχτηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες και να είναι σίγουροι όλοι πως δεν τελειώνουμε με τη σημερινή απεργία. Ο αγώνας θα συνεχιστεί με κάθε μέσο. Δεν θα αφήσουμε κανέναν εργαζόμενο μόνο του απέναντι στις αυθαιρεσίες του κάθε εργοδότη.

Τη σημερινή απεργία στήριξαν και τα επιχειρησιακά σωματεία του κλάδου από τη Boehringer, Demo και Famar καθώς και η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), μέσω του συλλόγου των Μεσογείων και  το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Εμποροϋπαλλήλων Ανατολικής Αττικής, αποδεικνύοντας στην πράξη πως η αλληλεγγύη μεταξύ των εργαζομένων είναι η μεγαλύτερη μας δύναμη.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΑΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.