Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο! Να σταματήσει τώρα η εμπλοκή της Ελλάδας!

To Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής-Πειραιά καταγγέλλει την στρατιωτική εισβολή και επέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία. Πρόκειται για την έναρξη ενός πολέμου ανάμεσα στις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, την ΕΕ με τη Ρωσία σε βάρος του ουκρανικού, του ρωσικού και των άλλων λαών της περιοχής, για τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, τους δρόμους μεταφοράς ενέργειας κι εμπορευμάτων, τις σφαίρες επιρροής.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους και τον λαό στην Ουκρανία, την Ρωσία, σε όλη την περιοχή, στεκόμαστε  στο πλευρό τους, προκειμένου να ζήσουν μια ζωή με αξιοπρέπεια και δικαιώματα.

Οι εργαζόμενοι δεν έχουν κανένα συμφέρον από τους πολέμους που σχεδιάζουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι και υλοποιούν όλες οι κυβερνήσεις που τους εξυπηρετούν και οι ιμπεριαλιστικοί μηχανισμοί, όπως το ΝΑΤΟ και η ΕΕ. Το αίμα μας, το αίμα των παιδιών μας δεν πρέπει να χυθεί για τα συμφέροντα του ενός η άλλου τμήματος των εργοδοτών, συμφέροντα που υπηρετεί το ένα η το άλλο κράτος η ομάδα κρατών η διεθνών οργανισμών.

Εμείς οι εργαζόμενοι πρέπει να ξεσηκωθούμε ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους που βάζουν τους λαούς σε θανάσιμους κινδύνους και τους καταδικάζουν στη φτώχεια και στην προσφυγιά!

Καταδικάζουμε την σημερινή κυβέρνηση και όλες τις προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις που κατέστησαν τον λαό στόχο, μετατρέποντας την Ελλάδα σε απέραντο πολεμικό ορμητήριο των ΑμερικανοΝΑΤΟικών.

Ο αγώνας για απεμπλοκή από τους δολοφονικούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις και σχέδια είναι αγώνας για την ζωή μας!

Δυναμώνουμε τον συλλογικό αγώνα για:

-Άμεση απεμπλοκή της Ελλάδας από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο μεταξύ των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ και της Ρωσίας στην Ουκρανία.

-Να σταματήσει η συμμετοχή της Ελλάδας στις αμερικανοΝΑΤΟικές επιχειρήσεις περικύκλωσης της Ρωσίας!

-Να μη χρησιμοποιηθούν ευρωατλαντικές υποδομές από ελληνικό έδαφος για επιχειρήσεις στην Ουκρανία.

-Να ξηλωθούν όλες οι ευρωατλαντικές βάσεις και υποδομές

-Να μην επικυρωθεί η Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις.

-Κανένα ελληνικό στρατιωτικό σώμα να μη σταλεί στις επιχειρήσεις στην Ουκρανία ή σε άλλες ιμπεριαλιστικές αποστολές.

-Αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.