Όλοι, την Τετάρτη 12 Οκτώβρη στις 15:00 μ.μ., στην κινητοποίηση έξω από το Μέγαρο του ΤΕΑΥΦΕ, Χαλκοκονδύλη 56!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το Μέγαρο του ΤΕΑΥΦΕ χτίστηκε και δημιουργήθηκε από τους αγώνες και τον κόπο των ίδιων των εργαζομένων στον κλάδο του φαρμάκου, τις προηγούμενες δεκαετίες. Η επικουρική ασφάλιση στον κλάδο κατακτήθηκε με τους δικούς μας αγώνες, όπως και των προηγούμενων συναδέλφων.

Ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση:

Το Μέγαρο του ΤΕΑΥΦΕ ανήκει στους ίδιους τους εργαζόμενους και φτιάχτηκε με τους αγώνες και τον κόπο τους. Απαντάμε ότι το Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής, όπως και η Ομοσπονδία Φαρμάκου δεν πρόκειται να φύγουν απο το ιστορικό κτήριο, όπως καλούν οι συμβιβασμένες ηγεσίες του νέου μορφώματος του κατ΄επίφαση επικουρικού ταμείου, καλώντας αυτές τις συνδικαλιστικές οργανώσεις σε έξωση από το κτήριο.

Τους απαντάμε:

Το δικαίωμα μας στην ασφάλιση το έχουμε κατακτήσει και επιβάλλει με τους αγώνες μας και με τους αγώνες μας θα το διατηρήσουμε και θα το διευρύνουμε.

Το κτήριο του Μεγάρου του ΤΕΑΥΦΕ, που στεγάζει μεταξύ άλλων το Συνδικάτο και την Ομοσπονδία Φαρμάκου ανήκει στους ίδιους τους εργαζόμενους του κλάδου. Επομένως, οποιοσδήποτε σχεδιάζει να το αξιοποιήσει για “εμπορική χρήση”, όπως οι ηγεσίες του διαδόχου του πρώην ΤΕΑΥΦΕ, είναι και θα είναι υπόλογος σε όλους τους εργαζόμενους του κλάδου και θα μας βρούν απέναντι τους.

Απαιτούμε εδώ και τώρα:

Αυξήσεις στις συντάξεις των πρώην εργαζόμενων του κλάδου

Να σταματήσει εδώ και τώρα η επιχείρηση έξωσης των συνδικαλιστικών οργανώσεων του κτηρίου του ΤΕΑΥΦΕ, από τις συμβιβασμένες ηγεσίες ενός μορφώματος που δεν έχει καμια σχέση με τους εργαζόμενους του κλάδου και είναι απέναντι τους!

ΟΛΟΙ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 15:00 Μ.Μ., ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΈΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ ΤΕΑΥΦΕ, ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 56!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.