Όλοι στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συνδικάτου Φαρμάκου την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 10:30 π.μ

Συναδέλφισα, συνάδελφε,

Πάρε μέρος στην Τακτική  Εκλογο-απολογιστική Συνέλευση του Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 10:30 π.μ. στο θεατράκι της πλατείας ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στο Περιστέρι (κοντά στο ΜΕΤΡΟ Αγ. Αντώνιος έναντι ΟΤΕ)

Το Συνδικάτο μας είναι μια μαζική μαχητική οργάνωση διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας

Τα 3 χρόνια που πέρασαν, αποκτήσαμε πλούσια πείρα από τους αγώνες που δώσαμε στον κλάδο. Όλη αυτή η πείρα θέλουμε να συζητηθεί μαζί σου και με άλλους συναδέλφους για να πάρουν δύναμη.

 Ο αγώνας για την υπογραφή Κλαδικής Σύμβασης με αυξήσεις στους μισθούς, για 5νθήμερο, 8ωρο, 40ωρο, επαναφορά των 3ετιών αναδρομικά από το 2012 και η κατοχύρωση θεσμικών δικαιωμάτων, ενισχύθηκε από τον αγώνα των επιχειρησιακών σωματείων.

Συνάδελφε, συναδέλφισσα,

 Έλα ακούσεις την εμπειρία από τους αγώνες των συναδέλφων στην FAMAR, στην BOEHRINGER, στην DEMO, στις μεγάλες Φαρμακοαποθήκες του Ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ, ΣΥΝΦΑ, στον όμιλο ΠΕΙΦΑΣΥΝ και αλλού.

Έλα να πεις την γνώμη σου  να μεταφέρεις την δική σου εμπειρία, για το πως θα ενισχυθεί ο αγώνας που δίνουμε απέναντι σε βιομήχανους σε φαρμακέμπορους, όπου με τις πλάτες της κυβέρνησης τσακίζουν τα δικά μας δικαιώματα.

Οι εργαζόμενοι στον κλάδο μετράνε πολλές νίκες, το συνδικάτο μας έδωσε μεγάλες μαχες για την επαναπρόσληψη συναδέλφων, αντιπαλέψαμε αντεργατικούς σχεδιασμούς και υπερασπιστηκαμε δεκάδες απολυμένους συναδέλφους μας σε εργοστάσια, αποθήκες, φαρμακεία και στην ιατρική ενημέρωση. Σε πολλούς χώρους δουλειάς έιχαμε κατακτήσεις στους μισθούς και σε μέτρα προστασίας.

Μπήκαμε μπροστά στον αγώνα για την υπεράσπιση κατοικιών συναδέλφων που κινδύνεψαν να τους τις  αρπάξουν τα κοράκια των funds.

Εκφράσαμε την αλληλεγγύη μας  σε εργαζόμενους άλλων κλάδων, στους  αγρότες, τους φοιτητές συστρατευτήκαμε στον αγώνα γιατί τα προβλήματα μας είναι κοινά.

Εκφράσαμε την αλληλεγγύη μας σε λαούς που δολοφονούνται από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους στέλνοντας είδη πρώτης ανάγκης και συμμετέχοντας σε αντιιμπεριαλιστικές διαδηλώσεις.

Στη Γενική μας Συνέλευση και στις Εκλογές πρέπει να εκφραστεί αυτό το δυνάμωμα. Την Κυριακή 31/03,  κάθε συνάδελφος πρέπει να εξασφαλίσει την παρουσία του στη Γενική Συνέλευση.

Δυνατό συνδικάτο σημαίνει δυνατοί εργαζόμενοι. Είναι η ασπίδα προστασίας απέναντι σε μια πραγματικότητα που τσακίζει τις ζωές μας.

Τα θέματα της Γ.Σ. σύμφωνα με το καταστατικό μας θα είναι :

  • Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός
  • Πρόγραμμα δράσης σε ζητήματα του κλάδου και έγκριση αυτού. 
  • Εκλογή Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, για τη διενέργεια Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.