ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Πραγματοποιήθηκε μια μαζική και πολύ ζωντανή Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου μας, μέσα από την οποία αναδείχτηκε το πως το επόμενο διάστημα θα γίνουμε πιο πολλοί και πιο ικανοί να βάλουμε εμπόδια στην εργοδοσία, να κατοχυρώσουμε σύγχρονους και αξιοπρεπείς μισθούς, το 5ημερο, το 8ωρο, το πως ο κοινός αγώνας εργατών, αγροτών και φοιτητών θα μας βγάλει στο προσκήνιο, ενάντια στην επίθεση που δεχόμαστε, από την κυβέρνηση της Ν.Δ., την μεγαλοεργοδοσία, το κράτος τους και την Ε.Ε. για να γίνουμε ακόμα πιο φθηνοί, χωρίς κανένα δικαίωμα, βορά στα κέρδη των αφεντικών!

Μέσα από την πλούσια συζήτηση, μετά από την εισηγητική ομιλία, αναδείχτηκε η ανάγκη, μέσα από καλύτερες θέσεις το πως θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει και δικαιούμαστε, δηλαδή κλαδική σύμβαση εργασίας με σύγχρονα δικαιώματα, επιχειρησιακές συμβάσεις με σύγχρονους μισθούς και πραγματικές αυξήσεις, συγκροτημένα και σύγχρονα εργασιακά δικαιώματα και συνολικά τη ζωή που μας αξίζει!

Η εμπειρία που αναδείχτηκε από μια σειρά χώρους, όπως τα σωματεία στη DEMO, στον ΠΕΙΦΑΣΥΝ, στην Βοehringer, στην ΛΟΡΕΑΛ, από εκπρόσωπο του Φοιτητικού Συλλόγου ΧΗΜΙΚΟΥ του Ε.Κ.Π.Α. και εκπρόσωπο της Επιτροπής Αγώνα ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ Ε.Κ.Π.Α. έβαλε το κοινό ζήτημα του πως οι κοινοί μας αγώνες για την υπεράσπιση της ίδιας μας της ζωής μπορούν να γίνουν ακόμα πιο μαζικοί και πιο αποφασιστικοί.

Ενόψει της πανεργατικής, πανελλαδικής απεργίας στις 28 Φλεβάρη, έχουμε όλες τις δυνατότητες να βάλουμε ακόμα μια πολύ σημαντική παρακαταθήκη στους αγώνες της τάξης μας για τα δικαιώματα και τη ζωή που μας αξίζει και μπορούμε να έχουμε!

ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ, Η ΖΩΗ ΜΑΣ!

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΔΙΚΑΤΑ-ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.